Frumoasa Cristina Ich arată WOW la doar 3 luni după naștere!

Cristina Ich
Regina Instagramului Cristina Ich arată wow

Regina Instagramului, Cristina Ich, este în vacanță în Tulum, Mexic alături de Piți Jr. și prieteni de-ai cuplului. Aceasta s-a fotografiat în costum de baie și la doar 3 luni după ce l-a adus pe lume pe Noah, arată demențial!

Cristina a făcut furori pe social media cu pozele postate pe Instagram, din vacanța alături de iubitul său. Aceasta a primit numai comentarii de laude și, pe bună dreptate. Are doar 3 luni de când a născut și nici nu îți dai seama că Noah a crescut în pântecele sale. A ajuns la forma dinaintea sarcinii cu multă muncă, sport și o alimentație controlată și deși spune că mai are câteva kg de dat jos, noi o contrazicem!

Cristina Ich
Regina Instagramului Cristina Ich arată wow

Citeste si: Christina Ich atacă dur o celebră creatoare de modă: „Ferentari e 5th Avenue”

Mai mult decât lucrurile pe care le face acum pentru a reveni în formă, se vede toată grijă pe care aceasta a avut-o de ea în timpul sarcinii. Foarte multe femei au complimentat-o pe regina Instagramului, însă un număr la fel de mare de cârcotașe au început să speculeze faptul că proaspăta mămică ar fi apelat la intervenții chirurgicale la nivelul...

fundului.

Cristina Ich
Regina Instagramului Cristina Ich arată wow

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bruneta glumește pe seama comentariilor răutăcioase, nu le pune la suflet

În stilul său caracteristic, Cristina Ich a demontat rapid toate comentariile răutăcioase într-o manieră sarcastică și în spirit de glumă. „Cum ați gândit-o pe asta? Adică, nu-ți faci nimic la față, buze, nas, cu totul altceva, dar îți pui în fund?! Cum ați gândit-o? Sunt foarte curioasă!” întreabă, ironic, evident, Cristina Ich.

Citeste si: Cristina Ich a fost cerută în căsătorie! Cum arată bijuteria

Mai mult decât atât, aceasta a glumit cu fetele curioase nevoie mare de dimensiunea fundului său și le-a făcut un „tutorial” despre cum să pară că ai forme mai apetisante.

Cristina le încurajează pe fanele sale cu orice ocazie!

Comentariile fanelor sunt pozitive. Nu numai că acestea o felicită pe noua mamă, dar o și sfătuiesc să rămână așa și să încerce să nu mai slăbească, deși a declarat că își dorește. „Ești sigură că tu l-ai născut pe Noah? De necrezut, arăți bestial!”, „Sexy mama!”, „Sexy mamasita! Bravo ție că ai reușit să te menții așa bine în timpul sarcinii și după!”, sunt doar câteva dintre aprecierile primite de frumoasa brunetă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Ich
Regina Instagramului Cristina Ich arată wow

Citeste si: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit! Mesajul șocant postat de brunetă

Una dintre fane i-a transmis: „Ești chiar fără obraz! Păi vrei să ne oftici până și pe noi, femeile? Las-o naibii de treaba Ich!”, însă Cristina este deja cunoscută pentru faptul că susține femeile să aibă încredere în ele și încearcă din răsputeri să le învețe cum să își construiască un nivel ridicat de stimă de sine, motiv pentru care răspunsul ei a fost unul demn de expresia „jos pălăria!”: „vreau doar să arăt că se poate să-ți revii super repede dacă vrei!” urmat de un emoticon zâmbitor.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum arată regina Instagramului, Cristina Ich, la doar o lună după naștere?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies