„Frumusețe în exces.” Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut. Cum arată artista

„Frumusețe în exces.” Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut. Cum arată artista
„Frumusețe în exces.” Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut. Cum arată artista

Carmen de la Sălciua este ste una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă alături de ea o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu schimbările pe care și le face, iar acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des, în ultimul timp. Primăvara se apropie, iar artista și-a dorit să își schimbe coafura din nou.

Citește și: „Toată familia se bucură.” Carmen de la Sălciua este în culmea fericirii. Ce veste le-a dat artista fanilor săi

Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut

Cu un an în urmă, artista și-a dorit să aibă parte de o schimbare radicală și și-a tuns părul scurt. Ea a renunțat la podoaba capilară, deoarece a vrut foarte mult ca părul ei să crească sănătos.

Din acel moment, vedeta și-a vopsit de mai multe ori părul și a ales să aibă mai multe coafuri, folosind extensiile de păr.

De data aceasta, ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu părul drept, iar lungimea fiind până în zona umerilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fanii artistei au fost încântați și i-au lăsat numeroase comentarii în care o complimentau.

„Frumusețe din exces”, „Lux de femeie”, „Ești foarte frumoasă”, „Ești o artă de femeie”,  au

fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cine este Diana Matei. „El fiind mai mare decât mine, având doi copii, fiind și țigan, eu româncă, părinții mei nu l-au vrut, dar finalul a fost fericit."

Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut
Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut[Sursa foto: Instagram]

Cum a luat Carmen de la Sălciua decizia de a se tunde

După ce a decis că vrea să își tundă părul, Carmen de la Sălciua le-a spus celor de acasă că a fost inspirată de o actriță pe care o admiră încă din perioada adolescenței

și mereu se întreba când va avea curajul să facă o asemenea schimbare.

„Urmăream eu un serial în copilărie care se numea Sunset Beach (puțin știu despre ce vorbesc) și era o actriță Sheridan care avea tunsoarea asta. Mereu mă întrebam când o să am curajul asta să fac o asemenea schimbare.  Eu am trecut prin schimbări nenumărate și am avut culori și tunsori de tot felul, extensii, peruci, dar niciodată părul scurt.

Ei, uite că a venit și ziua asta. M-am tuns scurt și îmi place foarte tare!”, a mai spus artista pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut
Carmen de la Sălciua, de nerecunoscut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, căutat de ghinion cu puțin timp înainte de accidentul rutier în care a fost implicat



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Mi-am dorit din prima fetiță.” Narcisa Moisa, anunțul care a bucurat pe toată lumea. Artista, mamă pentru a treia oară?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies