Fursecuri cu gem. Cu adevărat fragede!

retete de gustare

Fursecuri cu gem

Fursecurile cu gem se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de fursecuri cu gem.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase fursecuri cu gem, preparate așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Fursecuri cu gem

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de pulpă de miel cu legume la cuptor a lui chef Sorin Bontea: „Le bag la cuptor, mielul și legumele în același timp.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]

Rețeta este pentru 4 persoane

Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 300 g de unt
  • 450 de făină
  • 3 linguri de zahăr
  • Un pliculeț de praf de copt
  • Gem de căpșune
  • O esență de rom
  • O esență de vanilie

fursecuri cu gem
Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

fursecuri
Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

  • În primul și-n primul rand, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă este să începem prin a ne ocupa de prepararea aluatului. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care să adaugăm, pentru început, untul și făina, ingrediente pe care le vom amesteca bine împreună, ulterior frământăm direct cu mâna. Imediat apoi, peste aceste ingrediente din bol adăugăm și pliculețul de praf de copt, zahărul, ouăle și esențele de rom și vanilie. Amestecăm bine ingredientele cu mâna, pentru a ne asigura că la final vom obține un aluat elastic și potrivit pentru fursecurile noastre. Putem de asemenea, ca la începutul rețetei să utilizăm un mixer, însă pe parcurs, în momentul în care observăm că aluatul începe să aibă o consistență mai groasă, vom trece la amestecarea ingredientelor cu mâna, frământând la final foarte bine compoziția, pentru a ne asigura că aluatul este bine făcut.
  • În continuare, vom avea nevoie de un poș sau de o pungă de grosimi mai mari, în care vom pune aluatul nostru obținut pentru fursecuri, astfel încât să le formăm cu un model. Pregătim și tava noastră de cuptor, pe care vom așeza o hârtie de copt. Începem să formăm fursecurile cu ajutorul poșului sau a pungii, în funcție de preferințe. Procesul se repetă până când tot aluatul a fost consumat. Atenție însă! Fursecurile trebuie să fie făcute cu ceva distanță între ele, pentru a ne asigura că nu se vor lipi unele de altele, în timpul coacerii.

retete pentru desert
Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]

  • Odată ce am pregătit și așezat fursecurile noastre, deasupra lor, cu ajutorul unei lingurițe, vom așeza în centru, câte o linguriță de gem de căpșune. Puteți alege orice alt gem doriți, în funcție de preferințe. Procesul se repetă până când ne-am asigurat că deasupra fiecărui fursec se află gem, în acest caz, de căpșune.
  • Tava se va introduce în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 180 de grade Celsius, timp de aproximativ 25 de minute. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și fursecurile noastre din tavă, iar rețeta de astăzi este gata de servit, imediat ce acestea se vor mai răci puțin. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de prajituri de casa
Fursecuri cu gem[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rețeta de ciorbă de mazăre cu găluște a Nicoletei Voica! „Am pus doi căței de usturoi.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies