Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă. Cu siguranță nu ai mai încercat un astfel de desert!

retete de gustare

Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă

Fursecurile Waffles învelite în ciocolată albă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă, preparate așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Brioșe de ciocolată cu cremă neagră. Un desert luxos, în adevăratul sens al cuvântului!

Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Clătite americane cu sirop de arțar și fructe de pădure. Cele mai pufoase și gustoase!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă[Sursa foto: freepik]

Ingrediente

  • 4 ouă
  • Sare
  • 2 linguri de zahăr
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri și jumătate de ulei
  • O esență de vanilie
  • 5 linguri de făină
  • Un pliculeț de praf de copt
  • 2 sau 3 tablete de ciocolată albă

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

waffles in ciocolata alba
Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mod de preparare

  • Însă nu și în primul rând, tot ce trebuie să facem este să conectăm la o sursă de curent aparatul nostru special pentru vafe. Astfel, în acest timp acesta se va încinge astfel încât în momentul în care aluatul nostru pentru desert este gata vom putea să ne și apucăm de prepararea acestuia.
  • Acum că ne-am asigurat de acest lucru, vom avea nevoie de 2 boluri de dimensiuni mai mici separate, pentru a sparge ouăle și a separa albușurile de gălbenușuri. Separat, într-un alt bol de dimensiuni mai mari vom cerne făina alături de pliculețul de praf de copt.

waffles
Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă[Sursa foto: freepik]

  • In bolul în care am adăugat albușurile vom presăra și un praf de sare, după gust, și vom amesteca cu ajutorul unui mixer până când vom obține o textură spumoasă a acestora. În momentul în care devin dense și se albesc, vom ști că este momentul să adăugăm și zahărul și să mixăm în continuare pentru ca acesta să se încorporeze cu restul ingredientelor. La final, adăugăm și cele 2 gălbenușuri pe care le-am separat anterior, dar și esența de vanilie și le omogenizăm foarte bine tot folosind mixerul.
  • A venit momentul să adăugăm peste amestecul nostru și laptele pe care l-am amestecat în prealabil cu uleiul, mixăm foarte bine ingredientele iar la final adăugăm treptat și făina, timp în care vom continua să mixăm cu mixerul până când vom obține o compoziție omogenă pufoasă și ușoară.

retete pentru desert
Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă[Sursa foto: freepik]

  • Acum că aluatul nostru este terminat, tot ce trebuie să facem este să luăm cu ajutorul unei linguri din compoziția de aluat și să punem pe fiecare parte a aparatului de vafe, să îl închidem ulterior și să așteptăm ca acestea să se coacă așa cum ne dorim. Procesul se repetă până când toată cantitatea de aluat este terminată. La final, vafele se vor scoate pe un grătar de bucătărie și se vor lăsa să se răcească puțin.
  • In acest timp, vom topi și ciocolata albă si o vom pune ulterior într-un bol de dimensiuni mai mari și vom aștepta ca aceasta să se răcească cât de cât. Odată ce a trecut acest pas, vom trece vafele noastre rând pe rând prin ciocolata albă topită, atât pe o parte cât și pe cealaltă, iar imediat ce se va scurge din excesul de ciocolata albă, le vom așeza într-o tavă și le vom introduce în congelator, timp de cel puțin o oră.
  • După acest interval de timp, vom obține desertul nostru absolut delicios și răcoritor, care se poate servi. Pofta bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

retete de prajituri de casa
Fursecuri Waffles învelite în ciocolată albă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Pizza pepperoni. Un blat pufos cu un gust autentic!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies