Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! Se căsătoresc?! ”E ultima”

gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita
gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita

Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! După numeroase încercări de a o cuceri pe Ramona, se pare că tânărul s-a dat bătut și a intrat într-o relație.

Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! După o relație eșuată cu Daiana, și numeroase încercări de a o cuceri pe Ramona, se pare că Gabriel, unul dintre cei mai râvniți concurenți de la Puterea Dragostei și-a găsit sufletul pereche în România, departe de ochii fanilor emisiunii „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?

gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita
gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita

Revenit pe plaiurile mioritice de doar câteva zile, Gabriel nu a pierdut timpul, ba din contră! Într-un timp extrem de scurt, concurentul și-a găsit femeia visurilor și se pare că aceasta este chiar sufletul său pereche, pentru că și-a propus să fie ultima sa iubire!

Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! Cine este bruneta misterioasă?!

La doar câteva zile după ce a venit în România, Gabriel a luat pe toată lumea prin surprindere, fie că vorbim despre fanii săi, apropiați de-ai bărbatului sau simpli urmăritori de-ai emisiunii „Puterea Dragostei”. În urmă cu puțin timp, tânărul a postat pe rețelele de socializare o fotografie, în care apare într-o ipostază tandră alături de... noua lui iubită!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita
gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita

Citeste si: Emoționant! Ce a făcut Ramona de la Puterea dragostei pentru o fetiță cu o boală rară

Marius și Gabriel au fost prieteni extrem de apropiați pe platourile de filmare ale emisiunii, rămânând amici chiar și după terminarea filmărilor la „Puterea Dragostei”, așa că iubitul Andreei Pirui nu s-a putut abține, și i-a adresat câteva întrebări lui Gabriel, întrebări care au făcut deliciul internauților.

gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita
gabriel-de-la-puterea-dragostei-iubita

"Finule, am văzut ca s-au schimbat regulile la fotbal (ai 5 schimbări acum). Asta e prima schimbare sau...?" a întrebat Marius, referitor la noua iubită a lui Gabriel.

Răspunsul său, totuși, a surprins pe toată lumea, pentru că a demonstrat că Gabriel are intenții serioase în ceea ce o privește pe bruneta din dreapta sa, iar sentimentele pentru ea nu sunt trecătoare! „Singura și ultima, nașule,” a răspuns Gabriel de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt părinți din nou! Fanii sunt în extaz, nimeni nu bănuia că actrița este însărcinată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies