Geanina Lungu a născut pentru prima oară. Prezentatoarea TV a postat prima imagine cu micuțul

geanina lungu a nascut
Geanina Lungu a născut pentru prima oară și a postat imaginile cu bebelușul

Geanina Lungu a devenit mămică pentru prima dată pe 11 august și a postat imagini cu bebelușul.

Prezentatoarea TV, Geanina Lungu, a dezvăluit pentru prima dată că este gravidă pe data de 8 martie, atunci când se afla deja în patru luni și jumătate de sarcină. Acum, vedeta a postat primele imagini cu micuțul și spune că a devenit mămică pe data de 11 august.

Geanina Lungu a născut pentru prima oară. Prezentatoarea TV a postat prima imagine cu micuțul

Geanina Lungu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde a dezvăluit că a născut pentru prima dată  acum câteva zile, pe data de 11 august.

Prezentatoarea TV nu-și mai încape în piele de fericire și spune că bucuria de a fi mamă nu poate fi întrecută de nimic pe această lume.

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

geanina lungu a nascut prima oara
Geanina Lungu a devenit mămică de băiețel[Sursa foto: Instagram Geanina Lungu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„11.08.2021, ora 16.00 și 16 minute…timpul a stat pe loc pentru prima dată în viața mea și lacrimi de fericire mi-au coborât pe față când am auzit cel mai frumos sunet din lume..primul tău plânset. Nimic nu va putea egala acea bucurie simțită, acel moment special. Mă uit la tine și nu-mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am visat!

Citeste si: Ana Porgras rupe tăcerea după ce Zanni a vorbit despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul Faimoasei: "Vreau să vă spun doar atât..."

Ești un înger, cel mai perfect, cel mai minunat. Tu m-ai făcut să cunosc iubirea necondiționată iar de acum înainte voi trai pentru tine, voi trăi prin tine și cu tine! Vreau să mă bucur o viață de fiecare zambet, de fiecare mișcare de-a ta și nimic să nu ne despartă. Bine ai venit în viața mea, bebe mic! Te iubesc și îți multumesc că sunt mama ta!”, a scris Geanina Lungu.

În data de 8 martie, Geanina Lungu anunța că este însărcinată pentru prima oară și va deveni mămică de băiețel.

geanina lungu primul copil
Geanina Lungu a postat un mesaj emoționant după ce a născut pentru prima dată[Sursa foto: Instagram Geanina Lungu]

"MAMA! Cel mai prețios cuvânt! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie. În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață.

Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune! #8martie #18weeks #momtobe", a scris Geanina Lungu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies