George Burcea, pozitiv la al doilea test pentru coronavirus

George Burcea
George Burcea are coronavirus

Soțul Andreei Bălan a mers din nou la spital pentru a se testa și a primit un un rezultat pozitiv.

Vești cumplite pentru George Burcea. La câteva zile după ce s-a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus, actorul a făcut un anunț dureros.

Încă soț al Andreei Bălan, George Burcea a anunțat pe contul său de socializare că a fost supus celui de-al doilea test, pentru a afla dacă s-a făcut bine. Din nefericire, veștile nu sunt bune. În continuare, George Burcea este infectat cu temutul coronavirus.

Citeste si: Viviana Sposub are coronavirus: „Vom sta izolați la domiciliu”

”Salve, lume. Am făcut și al doilea test și a ieșit pozitiv. Să ne fie cu sănătate și spor. #StațiNegativi”, a scris George pe contul său de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

George Burcea are coronavirus
George Burcea are coronavirus, mesajul actorului[Sursa foto: Facebook]

Concurentul de la „Ferma” s-a izolat de câteva zile și i-a anunțat pe toți cei cu care a intrat în contact despre boala sa, pentru a demara procedurile specifice în cazul fiecăruia.

Viviana Sposub, infectată, la rândul său, cu coronavirus

De asemenea, și iubita sa, Viviana Sposub a fost infectată cu noul coronavirus. Sâmbătă, tânăra a făcut anunțul trist prin intermediul unui comunicat.

De asemenea, aceasta a sugerat că s-a izolat la domiciliu cu George și că vor trece împreună peste această încercare grea.

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu.

Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

Citeste si: Viviana Sposub s-a întâlnit cu Andreea Bălan: „Ea m-a luat de mână..”

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la filmările emisiunii „Ferma” și destul de repede și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt.

Cei doi nu se mai ascund de camerele de filmat și au anunțat că au multe planuri împreună. După ieșirea din concurs, cei doi au fost nedespărțiți, semn că relația lor evoluează.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

George Burcea a fost confirmat cu Covid-19! În ce stare este actorul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies