George și Maria de la “Casa Iubirii” au pus capăt relației. Motivul pentru care și-au luat adio înainte de căsătorie

George și Maria de la “Casa Iubirii” au pus capăt relației. Motivul pentru care și-au luat adio înainte de căsătorie
George și Maria de la “Casa Iubirii” au pus capăt relației. Motivul pentru care și-au luat adio înainte de căsătorie

George și Maria de la Casa Iubirii au decis să o ia pe drumuri separate. Foștii concurenți s-au despărțit la puțin timp după ce au fost eliminați din emisiunea difuzată la Kanal D. Recent, cuplul a fost într-o vacanță în Spania, însă se pare că povestea lor de iubire s-a încheiat.

George și Maria, foști concurenți ai emisiunii “Casa Iubirii”, și-au luat adio. În urmă cu câteva luni, cuplul își declara iubirea în fața tuturor, având chiar și planuri de nuntă. După ce au format un cuplu în casă, George și Maria s-au despărțit. Admiratorii acestora au rămas uimiți de veste. Vestea separării a fost dată de Bianca Comănici, în timpul emisiunii Culisele Iubirii. Cei doi foști concurenți își mai acordaseră o șansă după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial.

Mai mult decât atât, au hotărât să plece împreună într-o vacanță la rudele lui George, în Spania.

Citește și: „Am avut grețuri în ultima perioadă.” Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată

George și Maria de la “Casa Iubirii” au pus capăt relației[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Casa Iubirii” a primit o nouă veste neașteptată! Larisa, dezvăluire șocantă: ”Îți zic sincer, sunt însărcinată” Aflați cum a reacționat Ionuț, joi, 17 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

George și Maria de la Casa Iubirii și-au luat rămas bun

George și Maria de la “Casa Iubirii” nu mai formează un cuplu. Foștii concurenți au hotărât să își mai dea o șansă după eliminarea din emisiune, însă se pare că au decis să pună capăt relației. Păreau să aibă o relație frumoasă, George declarând în urmă cu ceva timp că își dorește să facă marele pas alături de Maria.

Bianca Comănici a fost cea care a dezvăluit vestea în emisiunea Culisele iubirii. Pentru moment, nu se știe care a fost motivul separării celor doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

George, declarații despre relația cu Maria

În urmă cu puțin timp, George mărturisea că vrea să se căsătorească cu Maria.

Cei doi au fost împreună la familia lui George, stabilită în Spania, iar lucrurile păreau să fie foarte serioase. Însă, relația lor a luat sfârșit.

„Aș putea să o văd pe Maria viitoarea mea soție, dar asta depinde de ce o să fie în continuare. Ar fi bună de luat. Noi încercăm să facem ceva aici în Spania.Dacă tot am venit, stăm un pic și vedem.

Nu îmi place să îmi fac planuri, pentru că de obicei nu îmi ies și renunț. Pentru început o să stăm puțin pe aici. (…) Relația noastră este intensă din toate punctele de vedere. Și tachinările tot intense sunt.”, spunea George, potrivit Kanal D

Citește și: Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov

George și Maria de la “Casa Iubirii” au pus capăt relației[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Kinga, după eliminarea din Casa Iubirii

Xenia, despre despărțirea dintre George și Maria

Bianca Comănici i-a dezvăluit Xeniei, fosta concurenta în “Casa Iubirii”, că Maria și George nu mai sunt împreună. Xenia s-a întâlnit cândva cu George în club, iar acesta îi dădea semne că o place.

Xenia a declarat că se aștepta ca relația celor doi să nu reziste prea mult.

„George pare mai dezinvolt în afara camerelor, toți suntem așa când nu suntem filmați. Este un băiat foarte de treaba. El este altfel în afara Casei, l-am văzut 5 minute în club. Nu vreau să îmi dau cu părerea despre ei, eu chiar cred că au încercat să facă să meargă lucrurile. Da, mă așteptam să se despartă. Îmi pare rău pentru ei, dar daca n-a fost să fie” , a declarat Xenia pentru Culisele Iubirii.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies