Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță
Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță

Getuța Sterp se înțelege foarte bine cu socrii ei și cu familia soțului său. Într-un vlog pe care sora cea mică a lui Culiță l-a postat, ea a spus că Sebi are o familie mare și toți se înțeleg foarte bine între ei.

În momentul în care ambele familii s-au strâns la masă, părea că ar fi fost o repetiție la nunta care a avut loc în luna octombrie. Getuța Sterp este foarte fericită în momentul actual, după ce a avut parte de marele eveniment cu bărbatul pe care îl iubește, acum s-a mutat la casa ei, iar lucrurile merg în direcția bună pentru sora mai mică a lui Culiță.

Citește și: Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său

În momentul actual, Getuța Sterp locuiește sub același acoperiș cu familia lui Sebastian și s-a integrat perfect. Ea gătește cu bunica lui, face prăjituri și se ocupă de treburile casnice la fel cum făcea la mama Geta.

În urmă cu puțin timp, într-una dintre filmări, Getuța a fost surprinsă făcând mâncare de către soțul ei, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi.

Soțul Getuței i-a spus să nu mai plângă, deoarece este lângă ea, iar sora mai mică a lui Culiță i-a răspuns că plânge după el chiar și când este aici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sebi: "Nu mai plânge că sunt aici!"

Getuta: "Iți dai seama ce plâng după tine și când ești aici, apoi când ești plecat, iubire!", a fost dialogul dintre cei doi.

Citește și: “M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp
Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp, sprijinit de familie

Getuța se afla la bucătărie, unde toca ceapa pentru pizza. Vlog-ul a fost făcut înainte de accidentul la care a luat parte fratele ei, dar Getuța l-a postat la puțin timp după. Mai mulți membri ai familiei au postat diverse lucruri în mediul online, unde au vrut să arate tuturor că viața este plină de urcușuri și de coborâșuri.

Cu toate acestea, pentru Culiță Sterp există și o parte bună, deoarece a scăpat de dosarul penal. Cântărețul nu a ieșit până acum public să facă vreo declarație, ci a vorbit prin intermediul logodnicei sale, care a făcut public un mesaj pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: În ce condiții poate scăpa Culiță Sterp, după accidentul rutier în care a fost implicat. Ce se va întâmpla cu artistul

Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp
Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Culiță Sterp a făcut accident cu mașina, în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies