Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească: „Dacă se apropie un preot de el, e nenorocire”

Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească: „Dacă se apropie un preot de el, e nenorocire”
Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească: „Dacă se apropie un preot de el, e nenorocire”

Ce vrea să facă Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a avut o cerere neobișnuită pentru anchetatori. Criminalul din Caracal, care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu a cerut să vină un preot la el.

Gheorghe Dincă vrea să se spovedească, dar a primit interdicție. Motivul pentru care oamenii legii nu sunt de acord să lase niciun slujitor al Domnului să stea de vorbă cu criminalul este incredibil.

Citeste si: Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

Citeste si: Informaţii BOMBĂ de ultim moment! NU Gheorghe Dincă le-ar fi omorât pe fete! Vezi pe cine protejează! Dezvăluiri incredibile!

Avocatul familiei Luizei Melencu, despre cererea lui Dincă

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, a dezvăluit într-o emisiune de la România TV, că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în faţa unui preot, însă, a fost refuzat de anchetatorii care i-au făcut suspectului nenumărate concesii de când a fost încătușat.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit!

Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!».

Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, relatează România TV.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

O victimă a lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Fata a povestit ce i-a făcut Monstrul din Caracal: "Mi-era frică! M-a obligat să..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies