Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric

Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric
Gheorghe Dincă, adus la sediul INML. Criminalul din Caracal va fi expertizat psihiatric

Criminalul din Caracal a ajuns la Institutul Național de Medicină Legală.

Gheorghe Dincă, cel care susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu a fost adus în această dimineață la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a fi expertizat psihiatric. Specialiștii urmează să spună dacă cel supranumit criminalul din Caracal suferă sau nu de o boală psihică și dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

Criminalul din Caracal a fost scos din penitenciarul Jilava şi adus la Institutul Național de Medicină Legală.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gheorghe Dincă a mai fost internat de mai multe ori la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde medicii l-au diagnosticat cu sindrom anxios depresiv.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Acesta este obiectul pe care Alexandra l-a strâns tare în mână când s-a rugat să fie salvată... Pe el i-au curs lacrimile! FOTO!

Citeste si: Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

Diagnosticul principal la externare a fost acela de "Tulburări organice de personalitate și de comportament datoritae unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale", iar ca diagnostice secundare:" Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului,

sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică".

Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Știe unde sunt Alexandra și Luiza! Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu aveam misiunea să le rujez”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies