Giani Kiriță e certat cu fiica lui, Roxana. „Nu ne mai vorbim. Și cu băiatul am probleme”

Giani Kiriță e certat cu fiica lui, Roxana. „Nu ne mai vorbim. Și cu băiatul am probleme”
Giani Kiriță e certat cu fiica lui, Roxana. „Nu ne mai vorbim. Și cu băiatul am probleme”

Chiar dacă nu mai e cu mama copiilor lui de mai bine de 12 ani, Giani Kiriță a avut mereu grijă de Roxana și Marco și a încercat să le fie alături de fiecare dată când au avut nevoie.

Faptul că a devenit tată la 22 de ani nu l-a ajutat mereu pe fostul fotbalist în relația cu juniorii. Acum, de exemplu, e în clinci cu fiica lui de 20 de ani, din pricină că amândoi au caracterele puternice și nici unul nu lasă de la el...

Citeste si: Giani Kiriță s-a îndrăgostit în Republica Dominicană. Cine este domnişoara care i-a furat inima: "Sper să nu mă uiţi"

Citeste si: Carmen Minune, o gravidă sexy! Uite cât de fericită e alături de iubit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Singura înregistrare audio de la cutremurul din 4 martie 1977. Ce s-a întâmplat atunci şi la ce să ne aşteptăm. FOTO+AUDIO

Giani Kiriță și Roxana au o relație extrem de apropiată. Ca dovadă, când fostul fotbalist a concurat la „Exatlon”, fata se certa cu toți cei care îndrăzneau să spună vreun cuvânt greșit la adresa tatălui ei! În ciuda acestui fapt, există și situații când tatăl și fiica se ceartă groaznic. Revenit din Republica Dominicană, după o lună în care a fost antrenor al echipei Războinicilor înscriși în cel de-al treilea sezon „Exatlon”, Giani a mărturisit, la interviurile Libertatea, că, în momentul de față, nu vorbește cu fiica sa.

„Ea e pe 31 martie, eu sunt pe 3 aprilie, să vedem cum facem de ziua noastră. Care cum dă telefonul” „Sunt un tată modern, nu sunt genul dictator, să-i interzic. Fiica mea este zodia Berbec, la fel ca mine. Este copie 1 la 1, are aceleași trăiri și îmi e milă de băiatul cu care o să aibă o relație, sincer spun.

Am putut să țin pasul cu ea, să fiu autoritar până la un moment dat. Acum suntem în clinciuri, nu vorbim.

Citeste si: Zodiac chinezesc MARTIE 2019. Ce MESAJ si ATENTIONARE are zodia ta din intelepciunea chinezeasca

Citeste si: Familia lui Michael Jackson, surpriză uriașă pentru fanii din România. Celebrul concert de la București, în ediție integrală- VIDEO

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Se dau tichete cadou de 8 martie. Femeile au inca un motiv sa zambeasca

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies