Gofrele cu fructe de pădure deasupra se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Gofre cu fructe de pădure deasupra.
Rețetă de Gofre cu fructe de pădure deasupra
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute
Citește și: Ratatouille, rețeta originală. Gustă și tu din legumele proaspete scoase direct din cuptor!
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Tort Red Velvet. Alege să îi impresionezi și pe ceilalți!
Timp de preparare- 30 de minute
Timp total- o oră
Rețeta este pentru 4 persoane
Ingrediente
- 300 g de făină
- un pliculeț de praf de copt
- 5 linguri de zahăr
- Sare
- 5 oua
- 200 g de unt topit
- 600 ml de lapte
- un pliculeț de zahăr vanilinat
- zahăr pudră
- fructe de pădure
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți
Mod de preparare
- În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă este să preparăm compoziția. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari în care vom adăuga pentru început, ingredientele uscate.
- În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, separat, în care vom adăuga 200 g de unt topit, alături de 5 ouă, la temperatura camerei, dar și 600 ml de lapte, tot dacă temperatura camerei. Toate aceste ingrediente se amestecă și ele împreună, pentru a se încorpora cât mai bine cu putință.
- Acum că am terminat cu ambele compoziții, va trebui ca cea lichidă să se adauge în bolul în care sunt ingredientele uscate, treptat, timp în care vom amesteca cu un tel, ușor, pentru a se încorpora până când nu vor mai exista cocoloașe. Bolul se lasă deoparte timp de aproximativ 5 minute.
- În continuare vom avea nevoie de aparatul special de vafe, care se va pune la încălzit. Acum a venit momentul să formăm și desertul nostru, așadar, cu ajutorul unui polonic, vom lua din compoziția din bol și vom turna direct în aparatul de vafe. Aparatul se închide și se lasă până în momentul în care se aprinde beculețul sau până când vom observa că se rumenesc pe ambele părți așa cum ne dorim. Procesul se repetă până când toată compoziția este terminată.
- După acest pas, putem servi vafele noastre, pudrate cu zahăr pudră, pe care vom așeza și câteva fructe de pădure, sau alte astfel de toppinguri, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.