Gofre cu fructe de pădure deasupra. Ușor de preparat și simplu de savurat!

retete de gustare

Gofre cu fructe de pădure deasupra

Gofrele cu fructe de pădure deasupra se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Gofre cu fructe de pădure deasupra.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă Gofre cu fructe de pădure deasupra, preparate așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Gofre cu fructe de pădure deasupra 

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute 

Citește și: Ratatouille, rețeta originală. Gustă și tu din legumele proaspete scoase direct din cuptor!

reteta waffles
Gofre cu fructe de pădure deasupra[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Tort Red Velvet. Alege să îi impresionezi și pe ceilalți!

Timp de preparare- 30 de minute 

Timp total- o oră 

Rețeta este pentru 4 persoane 

retete de prajituri de casa
Gofre cu fructe de pădure deasupra[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ingrediente  

  •  300 g de făină 
  • un pliculeț de praf de copt 
  • 5 linguri de zahăr 
  • Sare 
  • 5 oua 
  • 200 g de unt topit 
  • 600 ml de lapte 
  • un pliculeț de zahăr vanilinat 
  • zahăr pudră 
  • fructe de pădure 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți

să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

retete pentru desert
Gofre cu fructe de pădure deasupra[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare  

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă este să preparăm compoziția. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari în care vom adăuga pentru început, ingredientele uscate.
    Așadar, adăugăm în acest bol 300 g de făină, un pliculeț de praf de copt, sare după gust, dar și pliculețul de zahăr vanilinat. Amestecăm aceste ingrediente bine de tot pentru a se încorpora împreună. 
  2. În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, separat, în care vom adăuga 200 g de unt topit, alături de 5 ouă, la temperatura camerei, dar și 600 ml de lapte, tot dacă temperatura camerei.
    Toate aceste ingrediente se amestecă și ele împreună, pentru a se încorpora cât mai bine cu putință. 
  3. Acum că am terminat cu ambele compoziții, va trebui ca cea lichidă să se adauge în bolul în care sunt ingredientele uscate, treptat, timp în care vom amesteca cu un tel, ușor, pentru a se încorpora până când nu vor mai exista cocoloașe. Bolul se lasă deoparte timp de aproximativ 5 minute. 
  4. În continuare vom avea nevoie de aparatul special de vafe, care se va pune la încălzit. Acum a venit momentul să formăm și desertul nostru, așadar, cu ajutorul unui polonic, vom lua din compoziția din bol și vom turna direct în aparatul de vafe. Aparatul se închide și se lasă până în momentul în care se aprinde beculețul sau până când vom observa că se rumenesc pe ambele părți așa cum ne dorim. Procesul se repetă până când toată compoziția este terminată. 
  5. După acest pas, putem servi vafele noastre, pudrate cu zahăr pudră, pe care vom așeza și câteva fructe de pădure, sau alte astfel de toppinguri, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

gofre reteta originala
Gofre cu fructe de pădure deasupra[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Tort Red Velvet. Alege să îi impresionezi și pe ceilalți!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies