Gravidă după ce a fost sclava sexuală a cinci bărbaţi. Eleva de 11 ani a reușit să-și facă dreptate

Gravidă după ce a fost sclava sexuală a cinci bărbaţi. Eleva de 11 ani a reușit să-și facă dreptate
Gravidă după ce a fost sclava sexuală a cinci bărbaţi. Eleva de 11 ani a reușit să-și facă dreptate

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a dat dreptate unei tinere din Deva, care la vârsta de 11 ani a fost abuzată sexual, în repetate rânduri de patru adolescenţi şi de un bărbat de 52 de ani, iar magistraţii l-au condamnat pe agresor la patru ani de închisoare.

Un caz înfiorător petrecut în Hunedoara a fost soluţionat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. O tânără care la vârsta de 11 ani a rămas gravidă după ce a avut relaţii sexuale cu patru adolescenţi şi cu un bărbat de 52 de ani a reclamat că legile statului român nu i-au oferit suficientă protecţie, iar bărbatul a primit o pedeapsă prea mică faţă de gravitatea faptelor sale.

Tânăra, acum în vârstă de 20 de ani, a cerut revizuirea dosarului şi a sentinţei primite de foştii săi agresori.

Cazul a scos la iveală amănunte înfiorătoare din viaţa victimei.

Citeste si: Povestea şocantă a tinerei care s-a iubit cu FRATELE ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„În timp ce vizita casa unei familii vecine, pentru a se juca împreună cu alţi doi copii, o fată în vârstă de 11 ani a fost violată de mai multe ori într-o perioadă de şapte luni de către rudele copiilor, inclusiv

de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, şi alţi patru minori. Din august 2008 până în decembrie 2008, bărbatul a tras-o cu forţa de lângă prietenele sale, a dus-o într-o baracă şi a violat-o, punându-i mâna la gură pentru a o împiedica să strige după ajutor.

Ea a declarat Poliţiei că a fost agresată sexual în împrejurări similare de alţi patru copii ai vecinilor.

Fata a rămas însărcinată şi în cele din urmă a avut un avort. Ea a declarat mai târziu Poliţiei că nu a făcut acuzaţiile după primul viol, deoarece i-a fost ruşine şi pentru că bărbatul de 52 de ani a ameninţat-o că o va bate dacă va spune cuiva”, se arată în dosarul înaintat Curţii Europene a Drepturilor Omului.

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Atenţie, se închid şcolile. Anunţul oficial făcut de Ministrul Educaţiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies