“Hai să fim mai buni!” Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale

“Hai să fim mai buni!” Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale
“Hai să fim mai buni!” Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale

Binca Rus a oferit un răspuns criticilor despre silueta ei din prezent. Vedeta a menționat dacă este prea slabă, sau dacă are o greutate normală.

Bianca Rus se numără, fără doar și poate, printre cele mai longevive dive din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a confruntat cu kilogramele în plus o bună perioadă, însă acum se mândrește cu o siluetă de invidiat, trasă prin inel. Muzica este pasiunea pe care o iubește cel mai mult, și continuă să aibă numeroase proiecte. 

Bianca Rus, replică pentru persoanele care susțin că a slăbit exagerat de mult

Bianca Rus a trecut printr-o transformare completă, după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme. Cântăreața este greu de recunoscut în prezent, însă a avut și diverse probleme de sănătate. Aceasta a ajuns să aibă o greutate mult prea mică pentru vârsta și înălțimea sa, iar în momentul în care a ajuns în extrema cealaltă, au apărut problemele medicale, ce au dus-o direct pe mâna doctorilor. 

Citește și: “Mă hrănesc prin perfuzii!” Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani. Artista a reușit să slăbească 70 de kilograme, însă a avut probleme de sănătate

Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate. “Din șase în șase luni mă voi prezenta la spital.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Multe persoane o complimentează pentru talia de viespe și silueta perfectă, însă alții nu sunt de acord cu numărul de kilograme date jos de vedetă, considerând că este exagerat de slabă. Contactată de WOWbiz.ro, Bianca Rus a simțit să ofere o replică oamenilor răutăcioși, și a explicat situația kilogramelor ei. Totodată, acesta a mai amintit și despre episodul în care a exagerat cu dieta și a ajuns în spital, pe mâna medicilor.

"Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin și mă complimentează, iar pentru cei răi, hai să fim mai buni, că, totuși, e post și suntem în prag de sărbătoare. Eu sunt mulțumită de cum arăt, am acum kilogramele normale, pe care trebuie să le aibă orice fată de înălțimea mea. Într-adevăr, a fost un episod în care nu m-am simțit foarte bine din cauză că exageram cu nemâncatul, dar a trecut."

, a declarat Bianca Rus, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Bianca Rus a slăbit 70 de kilograme

Bianca Rus și-a dorit o schimbare totală în privința greutății sale, așa că în anul 2018 a hotărât să recurgă la o operație de micșorare a stomacului. Rezultatele operație au început să apară rapid, iar vedeta s-a transformat într-o femeie sexy și seducătoare. Cu toate astea, Bianca Rus  a slăbit prea mult și a atins o greutate care nu este recomandată vârstei și înălțimii ei, iar acest lucru a fost o imensă bătaie de

cap. După ce a slăbit prea mult, Bianca Rus și-a pierdut treptat pofta de mâncare și a ajuns în perfuzii. Vedeta ajunsese la o greutate de 50 de kilograme, iar doctorii i-au spus că este subponderală și i-au cerut să înceapă urgent o dietă de îngrășare. Mai mult decât atât, stilul ei de viață haotic și aglomerat i-au provocat, în acea perioadă, o anemie severă.

“Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut

operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a menționat Bianca Rus, anul trecut, pentru Click.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Mi-a tras țeapă” Sânziana Buruiană si Bianca Rus au rupt prietenia

Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Rus, despre visul ei din copilărie! În ce domeniu își dorea să lucreze: „Mi-am dorit să devin...”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate. “Din șase în șase luni mă voi prezenta la spital.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies