“Mă hrănesc prin perfuzii!” Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani. Artista a reușit să slăbească 70 de kilograme, însă a avut probleme de sănătate

“Mă hrănesc prin perfuzii!” Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani. Artista a reușit să slăbească 70 de kilograme, însă a avut probleme de sănătate
Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani

Bianca Rus, transformare incredibilă după ce a slăbit 70 de kilograme.

Bianca Rus s-a schimbat radical, după ce a slăbit 70 de kilograme. Cântăreața este de nerecunoscut în prezent, însă a întâmpinat și probleme de sănătate. Aceasta a ajuns să aibă o greutate mult prea mică pentru vârsta și înălțimea sa, iar în momentul în care s-a dus în extrema cealaltă, au apărut diverse problemele medicale, ce au dus-o pe mâna medicilor.

Bianca Rus a scăpat de 70 de kilograme

Bianca Rus și-a dorit nespus de mult o schimbare completă în privința greutății sale, așa că în anul 2018 a hotărât să își facă o operație de micșorare de stomac. Rezultatele au început să apară destul de repede, iar artista s-a transformat într-o femeie extrem de seducătoare. Cu toate astea, Bianca Rus a slăbit prea mult și a ajuns la o greutate care nu este recomandată vârstei și înălțimii ei, iar asta a fost o mare bătaie de cap pentru ea.

După ce a slăbit prea mult, Bianca Rus și-a pierdut pofta de mâncare și a ajuns în perfuzii.

Citește și: Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate. “Din șase în șase luni mă voi prezenta la spital.”

Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi-a tras țeapă” Sânziana Buruiană si Bianca Rus au rupt prietenia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta a avut o greutate de 50 de kilograme, iar medicii i-au spus că este subponderală și i-au cerut să înceapă de urgență o dietă de îngrășare. Totodată, programul ei dat peste cap și aglomerat i-au provocat, în acea perioadă, o anemie severă.

“Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve.

Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus în 2021, pentru Click.ro.

Citește și: Bianca Rus, despre visul ei din copilărie! În ce domeniu își dorea să lucreze: „Mi-am dorit să devin...”

Bianca Rus, transformare de senzație în ultimii ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

Bianca Rus, dezvăluiri despre relațiile amoroase

Deși este o femeie frumoasă și talentată, Bianca Rus nu a reuși să își găsească sufletul pereche. Artista încă are speranța ca anul acesta să își găsească bărbatul vieții ei, în timpul vacanței din Grecia.

„Fac de la foarte bine în sus. Ultima dată când am vorbit cu voi, eram pe punctul de a pleca să mă îndrăgostesc de cineva și sunt singură. Nu am reușit. Sunt la o vârstă critică, la care nu știu dacă o să mă mai îndrăgostesc vreodată de cineva. Pretențiile cresc, odată cu trecerea timpului, pentru că așa am fost obișnuită. Dacă acasă avem candelabre mari, am nevoie de candelabre mari. Dacă îmi dai marea, vreau oceanul”, a declarat Bianca Rus, pentru wowbiz.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“Nu mâncam cate o lună!“ Ce sacrificii a făcut Bianca Rus ca să apară la TV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies