Helen Skelton a născut pentru a treia oară! Vedeta de televiziune a postat și prima fotografie cu bebelușul

Helen Skelton a născut pentru a treia oară!
Helen Skelton a născut pentru a treia oară!

Helen Skelton și Richie Myler, soțul ei, trăiesc cele mai fericite momente din viața lor! Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil!

Celebra prezentatoare TV Helen Skelton și Richie Myler, soțul ei, traversează o perioadă fabuloasă, acum că a venit pe lume și cel de-al treilea lor copil. Vestea cea mare a fost dată de către frumoasa vedetă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie cel puțin emoționantă cu bebelușul și cu soțul ei.

Citeste si: Amy Walsh, starul din „Emmerdale”, a născut pentru prima oară! Ea și partenerul său, Toby-Alexander Smith, au postat prima fotografie cu bebelușul

Helen Skelton a născut pentru a treia oară!
Helen Skelton a născut pentru a treia oară![Sursa foto: Instagram]

Helen Skelton și Richie Myler, părinți pentru a treia oară!

Cunoscutul jucător de rugby, Richie Myler, apare în postarea distribuită de soția lui în timp ce ține în mână un portbebe în care se află minunea care tocmai ce a venit pe lume. Fanii și apropiații cuplului au fost de-a dreptul surprinși să-i vadă pe toți în formulă completă, astfel că le-au transmis nenumărate felicitări și mesaje de bine:

Citeste si: Olivia Munn și John Mulaney au devenit părinți! Actrița a născut pentru prima dată la 41 de ani

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Helen Skelton a născut pentru a treia oară!
Helen Skelton a născut pentru a treia oară![Sursa foto: Instagram]

„Multe felicitări!!!!”, „Ce frumusețe!! Felicitări amândurora!!!”, „Mă bucur enorm pentru voi!!! Sunteți minunați!!!”, au fost doar câteva dintre mesajele apărute în secțiunea de comentarii de la fotografia distribuită de Helen Skelton.

Helen Skelton, mămică pentru a treia oară la frumoasa vârstă de 38 de ani, nu a dezvăluit încă sexul bebelușului. Ea și Richie Myler mai au doi băieței, pe Ernie, în vârstă de 6 ani și pe Louis, 4 ani.

Citeste si: James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit după 5 ani de relație! Cei doi au pus capăt logodnei: „Nu mai suntem îndrăgostiți”

Helen Skelton
Helen Skelton[Sursa foto: Instagram]

Helen a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp, că a născut cel de-al doilea copil pe podeaua din bucătărie, în timp ce soțul ei era plecat la serviciu: „Nu a fost ceea ce am vrut”, a spus ea în cadrul unui interviu.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Jessie J a pierdut sarcina pe care nu o anunțase oficial! Cum se simte vedeta: „Sunt încă șocată, tristețea este copleșitoare”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui

Actrița Freida Pinto și soțul ei, Cody Tran, au devenit părinți pentru prima dată! Cei doi au dezvăluit numele bebelușului

Bianca și Julia, ceartă aprigă în Casa iubirii! Care este mărul discordiei dintre cele două concurente: "Mă scoți din sărite!"

„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate


Cookies