James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit după 5 ani de relație! Cei doi au pus capăt logodnei: „Nu mai suntem îndrăgostiți”

James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit
James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit

Vedetele din celebrul serial „Vanderpump Rules” și-au spus adio!

După o relație care a durat mai bine de cinci ani de zile, vedetele din celebrul serial „Vanderpump Rules” și-au spus adio. Actorii au anunțat, printr-un mesaj identic postat pe rețelele lor de socializare, că s-au despărțit și și-au încheiat logodna.

Citeste si: Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească: „Nu rezistăm unul fără celălalt!”

James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit
James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit!

În toată această perioadă în care au fost împreună s-au speculat foarte multe lucruri legate de infidelitatea lui James Kennedy, însă dragostea a învins de fiecare dată, astfel că s-au acceptat unul pe celălalt și au încercat să își construiască viața de cuplu perfectă. Ei bine, după toți acești ani minunați, cei doi au hotărât că este timpul să se despartă, deși au declarat că se iubesc enorm, însă nu mai sunt îndrăgostiți ca la început.

Citeste si: Jessie Cave este însărcinată din nou! Actrița din Harry Potter va deveni mămică pentru a patra oară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit
James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

„După acești 5 ani minunați pe care i-am avut împreună am văzut că avem obiective diferite și am luat decizia de a anula logodna. 

Ne iubim foarte mult, dar nu mai suntem îndrăgostiți. Nu ne dorim altceva decât ce este mai bun unul pentru celălalt, așa că vă rugăm să păstrați gândurile pozitive”, a fost mesajul pe care l-a postat atât James Kennedy, cât și Raquel Leviss.

Raquel Leviss și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare în urmă cu mai mult timp că a fost cerută în căsătorie de James chiar la festivalul de muzică Coachella. 

James Kennedy, acuzat de infidelitate 

Raquel Leviss și James Kennedy au avut parte și de momente dificile în relația lor de cinci ani. De-a lungul timpului, în mediul online au apărut câteva zvonuri legate de faptul că actorul ar fi înșelat-o cu o altă femeie, însă nu doar aceasta a fost problema majoră care ar fi putut duce la marea despărțire.

Citeste si: Dilly Chilly a născut în apă! Tânăra a povestit întreaga experiență: „O naștere dureroasă, dar frumoasă!”

James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit
James Kennedy și Raquel Leviss s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Mai multe surse confirmă faptul că James Kennedy s-a luptat o bună perioadă de timp cu dependența de alcool. În ultimii doi ani ar fi reușit să revină cu picioarele pe pământ și și-ar fi dedicat tot timpul iubitei sale, Raquel, însă nu a fost de ajuns.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Părinții lui Ion Șmecherul, primele imagini de la înmormântare! Tristețea e mai mare ca niciodată după pierderea fiului lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies