Horia Moculescu, momente cumplite în timpul unui eveniment cultural

Horia Moculescu, momente cumplite în timpul unui eveniment cultural
Horia Moculescu, momente cumplite în timpul unui eveniment cultural

Horia Moculescu a luat parte la un eveniment important din lumea muzicii, Gala Premiilor Revistei „Actualitatea Muzicală”. Acolo, artistul a creat emoții pentru participanți, deoarece i s-a făcut rău.

Compozitorul nu s-a simțit bine, iar oamenii prezenți la evenimentul de la Opera Națională i-au sărit în ajutor.

Cum i s-a făcut rău lui Horia Moculescu

horia moculescu bolnav
Horia Moculescu și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

Conform Click.ro, Maestrul Moculescu a fost anunțat drept unul dintre laureații galei, câștigând diploma de onoare  „O viaţă dedicată muzicii uşoare româneşti".

Artistul, în vârstă de 85 de ani a fost singur la eveniment. În timpul evenimentului, Horia Moculescu a spus că a rămas fără aer. Aceste simptome puteau fi cauzate din pricina caniculei, cumulată cu starea fragilă de sănătate a compozitorului.

Artistul s-a deplasat cu dificultate până la geamul deschis de pe hol, unde o persoană i-a oferit o sticlă cu apă. Momentul de panică s-a petrecut pe holul Foaierului Galben, de la etajul 1 al Operei Naționale din București.

Participanții s-au îngrijorat și s-au strâns în jurul său, în timp ce organizatorii au adus un ventilator, pentru ca Horia Moculescu să își revină.

Horia Moculescu a ridicat din nou sala în picioare

horia moculescu fiica
Horia Moculescu și Nidia Moculescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Să se oripileze”. Cristina Șișcanu, revoltă asupra declarațiilor spuse de George Buhnici. Jurnalista a postat o fotografie cu ea în costum de baie

După ce s-a simțit mai bine, artistul s-a îndreptat către sala unde avea loc evenimentul. Compozitorul a pășit pe scenă, unde a primit diploma de onoare pe care o câștigase. Sala s-a ridicat în picioare și i-a oferit artistului un rând de aplauze. Horia Moculescu a reușit să asiste la eveniment până la final.

Horia Moculescu suferă de o boală severă

horia moculescu probleme de sanatate
Horia Moculescu și fiica lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum să gătești un risotto perfect. "O rețetă delicioasă și extrem de faimoasă!”

Marele compozitor se luptă cu o afecțiune gravă, BPOC (Boală Obstructivă Pulmonară Cronică). Așadar, Horia Moculescu este foarte vulnerabil față de COVID-19. În vara anului trecut, artistul s-a confruntat cu un episod similar. În timp ce se afla la o nuntă, i s-a făcut rău. La momentul acela, fiica lui, Nidia, ajutată de unii invitați, l-au ajutat pe compozitor să își revină, purtându-l pe brațe.

După câteva luni, în iarna anului 2021, Moculescu a ajuns la spital, din cauza unui moment în care starea sa de sănătate a fost grav afectată. Atunci,  a fost conectat la un aparat care îi regla saturația de oxigen din sânge. După oxigenoterapia de la spital, compozitorul a reușit să se pună pe picioare, simțindu-se mai bine.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

  „ Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă ”, a declarat Horia Moculescu, în urmă cu ceva timp.

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies