Horoscop 19 martie 2019. Problemă delicată în dragoste și o ocazie unică

Horoscop 19 martie 2019. Problemă delicată în dragoste și o ocazie unică
Horoscop 19 martie 2019. Problemă delicată în dragoste și o ocazie unică

Horoscop 19 martie 2019. Momente destul de dificile în dragoste pentru unele zodii. Este nevoie, mai mult decât oricând, de răbdare și diplomație.

Horoscop 19 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt complet concentrați pe problemele de la serviciu. O oportunitate unică îi transformă pe nativii din această zodie în adevărați luptători, gata să facă orice pentru a-și atinge scopurile. Este posibil, totuși, ca unele persoane apropiate sau chiar partenerul de viață să se simtă neglijați. Încearcă să le explici situația cu răbdare, vor înțelege și chiar te vor ajuta. În orice caz, sunt momente unice, care ar putea duce la succese de neimaginat în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 18-24 MARTIE 2019. Ultima SuperLună plină 2019 deschide UN NOU PORTAL ENERGETIC PUTERNIC! Punct şi de la capăt!

Horoscop 19 martie 2019 Taur

Taurii ar trebui să aibă mare grijă atunci când discută probleme delicate, în special în dragoste. Persoana iubită ar putea înțelege greșit mesajul și să-și schimbe subit comportamentul. Există chiar riscul unor confruntări din cauza neînțelegerilor.

În astfel de situații, tăcerea este de aur. O soluție ar fi să asculți cu atenție ce spune partenerul de viață și să amâni un răspuns tranșant. În orice caz, e mai bine decât să spui lucruri regretabile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Ioan Burculeţ pentru săptămâna 18- 24 martie 2019. De JOI se schimbă totul. Viaţa acestor zodii ia o întorsătură neaşteptată- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop 19 martie 2019 Gemeni

Gemenii sunt cu capul în nori. O persoană atrăgătoare, care le face ochi dulci, îi transformă în elevi la prima iubire. Uită lucruri, sunt neatenți la serviciu și, în general, nu au chef decât de aventuri amoroase cu noua lor cucerire. Atenție, însă, această persoană te place tocmai pentru spiritul independent și atitudinea calmă. S-ar putea să nu mai fie atât de entuziasmată de un adolescent copilăros.

Citeste si: Test psihologic. Ce personaj de poveste ţi se potriveşte?

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Este normal si benefic pentru copii sa ia 7 raceli pe an de la gradinita

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies