Horoscop 20 februarie 2019. Zodia Pești își găsește sufletul pereche

Horoscop 20 februarie 2019. Zodia Pești își găsește sufletul pereche
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia Pești își găsește sufletul pereche

Horoscop 20 februarie 2019. Horoscopul zilnic din 20 februarie vă recomandă să evitați tesiunile în relațiile cu ceilalți. Este o zi care invită la meditație și reevaluare a propriilor valori și comportamente. Ce zodie are parte de surprize în dragoste.

Horoscop 20 februarie 2019 Berbec

Se pare că nu va simțiți în formă și nu aveți răbdare să finalizti ceea ce ați început. Horoscop 20 februarie va sfătuiește să nu va asumați prea multe responsabilități, pentru că riscați să va irosiți timpul. Un bărbat mai în vârstă va ajută cu sfaturi utile. Sunteți predispus la stări depresive și chiar la accidente vasculare. Ar fi bine să va destindeți și să va odihniți mai mult.

Citeste si: Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 18-24 februarie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop 20 februarie 2019 Taur

S-ar putea să întârziați la serviciu din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu va stăpâniți nervozitatea, riscați să ajungeți în situații neplăcute față de colegii de serviciu și de partenerul de viață.Horoscop 20 februarie va semnalează că nu este momentul să luați decizii importante. Concentrați-va asupra activităților urgente! Puteți să va bazați pe intuiție.

Horoscop 20 februarie 2019 Gemeni

Se pare că va simțiți slăbit și nu reușiți să va încadrați în programul stabilit. Horoscop 20 februarie va recomanda să nu va asumați nici un risc. Oricât ați forță, șansele de reușită nu sunt astăzi de partea dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu pe teme religioase cu o femeie mai în vârstă!

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

A murit creatorul celebrului Manual Haynes

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies