HOROSCOP 28 decembrie - Radu Ștefănescu: Nativii din această zodie vor da lovitura cu o nouă afacere! Atenție: Aveți grijă cum cheltuiți banii

HOROSCOP 28 decembrie - Radu Ștefănescu: Nativii din această zodie vor da lovitura cu o nouă afacere! Atenție: Aveți grijă cum cheltuiți banii
HOROSCOP 28 decembrie - Radu Ștefănescu: Nativii din această zodie vor da lovitura cu o nouă afacere! Atenție: Aveți grijă cum cheltuiți banii

Horoscop 28 decembrie. Toate zodiile vor primi vești extrem de importante și sfaturi pe care trebuie să le asculte de la profesorul Radu Ștefănescu. Dacă unele zodii trebuie să își petreacă timpul cu prietenii, altele ar trebui să aibă mare grijă la persoanele din jur.

HOROSCOP 28 decembrie- Radu Ștefănescu BERBEC

Sectorul negustoriei este avantajat, aşa că poţi reface convenabil proviziile consumate în excesele alimentare de Crăciun. Luna în descreştere poate să iţi dea dureri de cap, dar şi inspiraţie. Ai o idee, un proiect important, sau la care ţii foarte mult şi eşti nerăbdător să-l vezi realizat. Stăpâneşte-ţi grabă, pentru că după cum ştii, graba strică treaba!

Citeste si: Cele mai norocoase zile din 2019 pentru căsătorie. Vezi cum se aliniază planetele

HOROSCOP 28 decembrie- Radu Ștefănescu TAUR

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile încep să-şi arate rezultatele.

Nu schimba nimic din ce ai stabilit. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai!

Citeste si: HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Aceşti nativi sunt plini de ei

HOROSCOP 28 decembrie- Radu Ștefănescu GEMENI

Această perioadă este un prilej de bucurie şi distracţie. Dă curs puterii cosmice, simte-te bine şi fii plăcut cu cei din jur. Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total, sau parţial, lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie cu prietenii, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Senzatia de gura uscata - descriere, complicatii, prevenire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies