Horoscop astăzi, luni 21 septembrie 2020. O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Horoscop zilnic
Horoscopul începutului de săptămână vine cu surprize uriașe

Horoscopul începutului de săptămână vine cu o serie de schimbări majore pentru trei zodii.

Zodia Berbec

Evitați traficul și cozile astăzi. Daca aveți posibilitatea să lucrați de acasă, ar fi bine sa faceți acest lucru.

 

Zodia Taur

O nouă cucerire se apropie, așa că deschideți-vă sufletul și amintiți-vă tacticile de abordare irezistibile pe care le-ați mai folosit. Acesta este momentul vostru, mai ales că sunteți singuri de multă vreme.

 

Horoscopul de astăzi vine cu o veste delicată pentru Pești

 

Zodia Gemeni

E timpul să vă prețuiți eficiența și să nu lăsați oamenii să vă demoralizeze în ceea ce întreprindeți. Învață să te pui în valoare și vei avea mare succes.

 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret

 

Zodia Rac

Noi rutine și schimbări apar, așa că nu te gândi prea mult și îmbrățișează-le. Ar trebui să începi să ai mai multă activitate fizică în viața ta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Zodia Leu

Nu promite persoanei iubite lucruri pe care nu le poți oferi, deoarece te afli într-un moment critic al relației, când cuvântul tău este deja pus sub semnul întrebării. Lasă lucrurile să vină de la sine și totul se va rezolva.

 

Zodia Fecioară

A trecut destul de mult timp de când finanțele tale nu au mai fost echilibrate, cum sunt acum.

Nu te lăsa și continuă să lucrezi în același stil.

 

Zodia Balanță

Cei care sunt singuri trebuie să facă o introspecție cu tema „ce-mi doresc de la noul partener”. Poate ar trebui să mai renunți la orgolii și la pretenții.

 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

 

Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion trebuie să fie atenți și să acorde prioritate sănătății. Tot efortul depus pe plan profesional te-a adus într-un stadiu avansat de oboseală fizică și ai neapărat nevoie de câteva zile libere.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Zodia Săgetător

Fii puternic și nu te teme de părerea oamenilor despre tine. Săgetătorii trebuie să își arate fericirea și ceilalți vor înceta să îi mai tachineze.

 

Zodia Capricorn

Capricornii trebuie să caute să facă ceea ce le place și vor vedea rezultate în scurt timp.

Meriți ceva mult mai bun decât să te enervezi la locul de muncă actual.

 

Zodia Vărsător

Gestionează-ți întâlnirile mai bine și apoi se vor rezolva și probleme iscate recent. Nu dispera pentru că toate au o soluție.

 

Zodia Pești

Schimbare majoră pe plan sentimental, pentru nativii zodiei Pești.  Din păcate, e posibil să bată o despărțire la ușa ta.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies