Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Horoscop
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020 pentru nativii tuturor zodiilor. Iată predicțiile astrale relevate de cunoscutul astrolog, cuprinse în horoscopul săptămânii.

Potrivit celebrului astrolog Mariana Cojocaru, săptămâna 20-26 septembrie va fi una plină de evenimente astrologice importante, care pot influența zodiile atât pozitiv, cât și negativ.

Astfel, încă de la începutul săptămânii se remarcă o conjuncție importantă formată între Marte Retrograd și Lilith care influențează în mod direct toate zodiile. De altfel, pe data de 22 septembrie Soarele intră în zodia Balanță și are loc Echinocțiul de Toamnă.

Iată predicțiile astrale pentru nativii tuturor zodiilor, relevate de horoscopul săptămânal al perioadei 20-26 septembrie.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 19 -25 septembrie 2020. Nativii Șarpe, dați peste cap din cauza unui secret

Zodiac
Horoscopul săptămânii pentru toate zodiile.[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce spune Mariana Cojocaru în horoscopul săptămânal

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Săptămâna deburtează sub o conjuncție Marte Retrograd-Lilith care afecteaza toate zodiile, chiar dacă se produce în constelația voastră. Influența este belicoasă și scoate la lumină persoane ciudate, cu acțiunile lor cu tot. Vestea bună este dată de Echinocțiul de Toamnă(22 septembrie), care instalează oficial toamna astronomică în Emisfera Nordică. Atenție la sănătate, carieră, familie: probleme!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie TAUR

Echinocțiul de Toamnă vine pe o opoziție cu planetele din Berbec(Marte Retrograd și Lilith care fac aspect de cvintil cu Uranus Retrograd din Taur). Tranzite astrale extrem de periculoase, care pot genera explozii în viața socio-politică, dar și în cea personală(dragoste, familie, sănătate). Cariera are nevoie de orientare în astfel de vremuri, pe aspecte astrale aspre, grele și nefavorabile…

Citeste si: Zodiac Chinezesc pentru luna septembrie. Start dificil de toamnă pentru aceste zodii

Previziuni astrale în horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Horoscop
Horoscop Săptămânal pentru zodia gemeni.[Sursa foto: PixaBay]

Karma acumulează informații din trecut și, în momente de genul acesta, vă arată că nu uită, cum fac cei mai mulți dintre voi. Conjuncția lui Marte cu Lilith de care spuneam la Berbec reprezintă dovada că lucrurile pot scăpa de sub control și pot să o ia razna în cazul multora dintre voi. Acest aspect este și la Săgetători, la Fecioare și Pești(zodii duble).

Unde? În plan afectiv(dragoste, familie), carieră, etc.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Când trecem la ora de iarnă? Când va fi ultima dată când se mai schimbă ceasul?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies