Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!

Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!
Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!

Citeste previziunile astrologice pentru ziua de 11 mai 2017.

Capricorn

O zi importantă în plan personal. Se finalizează o etapă vizavi de prieteni şi persoane dragi, astfel că în urma celor discutate şi petrecute în ultima vreme vei fi nevoit să iei decizii ferme. Desprinde-te de persoanele şi situaţiile comune cu acestea în cazul în care există nemulţumiri vechi de ambele părţi. Dezamăgirile pot fi la ordinea zilei, dar totul are un sens constructiv.

Varsator

Multă agitaţie la serviciu în mod special în relaţiile cu şefii şi oficialităţile. Se conturează un final de capitol socio-profesional, putând fi vorba despre finalizarea unei activităţi, despre rezolvări profesionale gândite mai demult sau poate intra în discuţie şi renunţarea la o poziţie socială care până acum a fost privilegiată într-un anume fel. Prudenţă, pentru că sunt posibile erori de judecată şi decizie.

Pesti

Filozofia ta de viaţă, mentalitatea în general ţi se va schimba mult începând de astăzi, ca şi cum dai la o parte un văl care de multă vreme ţi-a obstrucţionat înţelegerea unor situaţii şi relaţii în care eşti implicat. Se va accentua dorinţa de elevare sufletească, de a te ocupa de activităţi spirituale sau de a te implica în studii şi cercetări diverse. Răbdare, calm şi ai înceredere că totul vine spre tine la momentul potrivit!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

HOROSCOP AstroCafe pentru 8 mai: Neintelegeri pentru doua zodii

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies