Horoscop dragoste Martie 2021: Cele două zodii care sunt părăsite în luna martie

zodii horoscop dragoste martie 2021
astrele nu anunță vremuri prea bune pentru acești nativi

Astrele nu anunță vremuri prea bune pentru aceste două zodii care vor fi părăsite în luna martie, iar ruptura nu va fi una prea ușoară.

Aceste două zodii vor întâmpina probleme în luna martie. Din păcate pentru ele, dragostea le va părăsi și relația se va încheia de la sine, dat fiind faptul că totul atârna de un fir de ață. Din această cauză, acești nativi vor avea o primăvară destul de tristă.

Cele două zodii care vor fi părăsite în luna martie

Tot mai rare sunt relațiile care durează pentru totdeauna sau cel puțin pentru o perioadă lungă de timp.

Astfel, acești doi nativi ai zodiacului vor trece în luna martie prin despărțiri fără precedent și certuri care nu păreau a ajunge la orizont.

Citeste si: Ce zodii sunt cele mai norocoase in anul 2021 si au castiguri uriase. Afla totul de la noi!

zodii parasite luna martie 2021
aceste două zodii vor fi părăsite în luna martie [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Taur

Suprema plăcere a taurului este să mănânce. De-a lungul timpului a încercat să fie o persoană sportivă, însă dorința de a mânca este mai presus. Cu toate că acest mic viciu a fost făcut pe ascuns față de partener, kilogramele în plus se văd pe măsură ce timpul trece. Din această cauză, în luna martie, taurul va experimenta două mari tragedii. Acest nativ va fi părăsit de către partenerul de viață și va rămâne îngropat în lipsa de motivație care îl caracterizează de câteva luni. 

Citeste si: Luna Nouă în Vărsător se apropie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest eveniment astral?

Nu ceda! Încearcă să iei atitudine și să te concentrezi pe propria persoană, chiar dacă totul pare extrem de dificil la momentul actual.

horoscop martie 2021
luna martie vine cu dezamăgiri pentru acești doi nativi[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racul va face o adevărată dramă din despărțirea de partener, însă acest lucru va fi inevitabil în luna martie a anului 2021.

Acest nativ se va închide în sine și se va izolva, astfel că anxietatea îl va cuprinde cu totul. Va lua toată vina asupra sa și se va demoraliza total.

Dacă sunteți calm, toată situația se va prezenta într-o lumină pozitivă! Cu toate astea, va fi dificil să vă reveniți după o relație atât de lungă, dar fără un final fericit. Încercați să nu disperați!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop dragoste Februarie 2021: Zodii care își găsesc jumătatea chiar în ultima săptămână a lunii februarie! Se îndrăgostesc nebunește!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies