HOROSCOP dragoste – Sambata, 02 martie 2019

HOROSCOP dragoste – Sambata, 02 martie 2019
HOROSCOP dragoste – Sambata, 02 martie 2019

HOROSCOP dragoste – Sambata, 02 martie 2019. HOROSCOP Pentru Fecioara se anunta o zi plina de iubire si fluturi in stomac. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

HOROSCOP dragoste – Sambata, 02 martie 2019 BERBEC

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator.

Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

Citeste si: HOROSCOP. Cum să îți alegi Baba, în funcție de zodia pe care o ai. Sigur nu te așteptai la asta

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 4-10 MARTIE 2019. Un NOU mesaj INTELEPT de primavară!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

HOROSCOP dragoste – Sambata, 02 martie 2019 TAUR

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic.

Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci.
Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 3-9 martie. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile- previziuni pentru Kfetele.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

7 Motive pentru care femeile puternice sunt singure

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies