Horoscop dragoste săptămâna 11-17 martie 2019. Luna în Gemeni pune zodiile la treabă. Ce se întâmplă în amor

Horoscop dragoste săptămâna 11-17 martie 2019. Luna în Gemeni pune zodiile la treabă. Ce se întâmplă în amor
Horoscop dragoste săptămâna 11-17 martie 2019. Luna în Gemeni pune zodiile la treabă. Ce se întâmplă în amor

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 11-17 martie 2019. Suntem in a doua saptamana de Mercur retrograd in Pesti.

Zodiile s-au acomodat, cel mai probabil, cu noul ritm. Poate ai dat peste cineva din trecut, poate ai recuperat vechi prieteni, poate ai reluat idei sau optiuni si vezi alte variante. Sau poate ca le modifici pe cele luate deja.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 11-17 MARTIE 2019. Cosmosul aduce o energie specială! Suntem în plin Mercur retrograd şi ultima săptămână în zodia Peşti!

Toata saptamana, Luna este in crestere de luminozitate, indreptandu-se spre ultima superluna a anului 2019 ce va avea loc cealalta saptamana, pe 20 martie. Sa ne asteptam la hiperactivitate spre mijlocul saptamanii, cand Luna in Gemeni se conecteaza cu multe planete. Se anunta intalniri, imbunatatirea comunicarii si multa treaba.

Cat despre weekend, datorita Lunii in Rac, te poti simti cam emotional si casnic Sambata dar Duminica Luna intra in dramaticul si puternicul Leu, deci declaratiile de iubire si bucuria de viata par a fi foarte la locul lor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Afla mai multe in horoscopul saptamanal general.

Acesta fiind contextul astral al saptamanii, iata cum stai cu dragostea in aceasta perioada.


Horoscop dragoste Berbec

Sentimentele tale sunt amestecate in aceasta saptamana. Esti confuz si nu stii incotro sa o iei. Pe de o parte ai vrea sa-ti clarifici situatia cu partenerul de cuplu. Dar, pe de alta parte, n-ai vrea sa intri in conflict si sa strici atmosfera relaxanta.

Incearca sa spui ce ai de zis, dar fara sa faci acuzatii si fara sa ridici tonul.

Daca esti singur, iesi mai mult in oras. Sunt sanse mari sa incepi o noua idila. Planetele favorizeaza inceputurile. Nu este exclus sa reanimi focul unei iubiri mai vechi.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rona Hartner, declarații șocante despre lupta cu cancerul: ”Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregatită să mor”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies