Horoscop Mariana Cojocaru 2021 pentru DRAGOSTE ȘI CARIERĂ! Trei zodii, la răscruce de drumuri

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 3 - 9 ianuarie 2021
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 3 - 9 ianuarie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru anul 2021. Iată cine începe anul cu zâmbetul pe buze și cine are zile grele în următoarea perioadă

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro. Iată ce anunță astrele pentru anul 2021, în dragoste și carieră.

Horoscopul anului 2021 pentru zodia BERBEC

 

Berbec- Așa cum vă promisesem, v-am pregătit un Horoscop 2021 pentru dragoste și carieră. În urmă cu 1 an de zile, pe 6 ianuarie, NASA a descoperit o nouă planetă, pe care au denumit-o Angry Young Star, cu semnificația Flares of Fury.

Ea aparține Capricornului și face aspect de cuadratură cu Kiron din constelația voastră. Va avea efect puternic asupra dragostei și carierei, de nici nu vă așteptați!

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscopul anului 2021 pentru zodia TAUR


Taur- Ați citit cartea Tess D*Uberville, de Thomas Hardy?! Așa va arăta dragostea lui 2021 pentru cei mai mulți dintre voi, căci debutul de an vine cu o conjuncție imprevizibilă Uranus Retrograd-Lilith.

Vă spuneam că s-a schimbat structura compatibilităților nu doar în dragoste, ci și în carieră. Astrograma karmică a fiecăruia mă ajută să vă îndrum prin acest labirint al schimbărilor bruște, rapide.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 3 - 9 ianuarie 2021
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 3 - 9 ianuarie 2021 pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cât de norocoasă este zodia ta?

Horoscopul anului 2021 pentru zodia GEMENI

Gemeni- Debutul de an va fi dificil și în carieră și, mai ales, în dragoste, datorită Eclipselor de la finele anului 2020.

Un alt hop, pe astrograma generală(nu personală), va fi în mai-iunie și va viza și familia sau un alt sector astro-existențial important. Vor fi cele 2 Eclipse din 26 mai(Eclipsa Totală de Lună) și Eclipsa de Soare din 10 iunie. Un lucru este clar: nu este anul oportuniștilor (Axa Karmică).

Horoscopul anului 2021 pentru zodia RAC


Rac- Pentru voi Anul 2021 va fi anul debusolării și în dragoste și pentru carieră.

Atenție mai ales la luna iulie, când va fi și o conjuncție Lilith-Dharmă în sectorul astral al dușmanilor vizibili și invizibili! Desigur, fiecare Rac are Axa lui Karmică, care poate să difere de cadrul acesta ultra-general și nu individual. Spuneam și la Berbec, de noua planetă din Capricorn, numită Angry Young Star: pentru căsătoriți.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ploaie de bani în februarie, luna iulie cumplită

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies