Horoscop miercuri, 17 iulie. Lacrimi amare pentru o zodie greu încercată! Nu se mai termină!

Horoscop miercuri, 17 iulie. Lacrimi amare pentru o zodie greu încercată! Nu se mai termină!
Horoscop miercuri, 17 iulie. Lacrimi amare pentru o zodie greu încercată! Nu se mai termină!

Horoscop miercuri, 17 iulie. Lacrimi amare pentru o zodie greu încercată! Nu se mai termină!

Berbec

Este posibil sa se finalizeze un proiect la care ati lucrat in ultimele luni impreuna cu un prieten. S-ar putea sa va puneti problema sa parasiti un grup sau o comunitate din care faceti parte, ori sa deveniti membru al unui grup nou, care corespunde nevoilor si aspiratiilor dumneavoastra.

Taur

Este momentul sa priviti dincolo de proiectele pe termen scurt si mediu si sa va analizati obiectivele pe termen lung: daca mai sunt valabile, daca sunteti multumit cum merg lucrurile si daca aveti sanse sa ajungeti acolo unde va doriti.

Gemeni

Se intrevede sfarsitul unei activitati de lunga durata in care ati avut mult de invatat sau de scris. Este posibil sa primiti vesti bune in legatura cu o chestiune juridica pentru care ati fost nevoit sa cheltuiti mult timp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rac 

Se pare ca parcurgeti o perioada in care simtiti nevoia sa faceti o schimbare serioasa in viata dumneavoastra. Este posibil sa va preocupe renovarea locuintei sau anumite reparatii necesare pentru buna functionare a unei proprietati.

Leu 

Este o zi buna pentru relatiile de cooperare si pentru gasirea unor solutii reciproc avantajoase pe termen lung. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta conjunctura favorabila pentru a purta negocieri la locul de munca si in afaceri. Daca

nu aveti inca pereche, acum este un moment propice pentru a face primul pas catre o persoana care va atrage.

Fecioara 

Contextul astral al acestei perioade poate sa marcheze sfarsitul unei probleme de sanatate sau abandonarea unui obicei personal pe care il considerati daunator si de care v-ati propus de mult timp sa scapati. In plan profesional sau in afaceri aveti posibilitatea sa finalizati un proiect dificil.

Continuarea o puteți citi AICI!  

Citeste si: Cartofi prăjiţi ca la restaurant la tine acasă. Ce făceai greșit până acum

Citeste si: Imaginile verii în România. Antonia, goală complet pe plajă!

Citeste si: Cum să faci dragoste ca să nu te mai uite niciodată. Va rămâne numai al tău!

Citeste si: Cum arată visele? Ceea ce au descoperit cercetătorii e fascinant!

Citeste si: 7 femei din 10 suferă de aceste simptome. Primele semne care apar în toate tipurile de cancer! Mare atenţie la ele



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Regina Maria, prăjitura ținută secretă! Un deliciu rafinat - rețeta pas cu pas

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies