Horoscop miercuri, 18 septembrie. O zi absolut fabuloasă! Astrele răsfață o zodie, dar se răzbună pe alta

Horoscop miercuri, 18 septembrie. O zi absolut fabuloasă! Astrele răsfață o zodie, dar se răzbună pe alta
Horoscop miercuri, 18 septembrie. O zi absolut fabuloasă! Astrele răsfață o zodie, dar se răzbună pe alta

Horoscop miercuri, 18 septembrie. Ce ne rezervă astrele într-o zi de vară târzie!

BERBEC

Nu sunteti in forma si nu va simtiti instare sa terminati o lucrare importanta. Astrologul va recomanda sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia.  In partea a doua a zilei sunteti invitat la o petrecere, unde unde va simtiti excelent alaturi de partenerul de viata si de prietenii apropiati.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 16-22 septembrie 2019, cu numerologul Mihai Voropchievici. O săptămână plină de foc!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 15- 21 septembrie. Echinocțiul de toamnă distruge tot! Zodiile care trebuie să se ferească cu orice preț!

TAUR

In prima parte a zilei, o cunostinta va solicita sprijinul intr-o problema de afaceri, de pe urma careia veti avea de castigat si dumneavoastra pe plan financiar. Dupa o zi destul de agitata, petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

GEMENI

O ruda mai in varsta va ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Simtul practic nu va ajuta astazi, dar eastrolog.ro va recomanda sa apelati la sprijinul familiei si al prietenilor. Evitati discutiile in contradictoriu! 

RAC

Se pare ca traversati o perioada in care lipsa banilor va nelinisteste. In prima parte a zilei, nu este exclus sa intampinati dificultati la locul de munca. Colegii si sefii va inteleg si va ajuta. Recomandarea astrologului este sa acordati mai multa atentie familiei. 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies