Horoscop SĂPTĂMÂNAL 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie şi e o dată la 50 ani! Plus cea mai mare SuperLună plină din 2019!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie şi e o dată la 50 ani! Plus cea mai mare SuperLună plină din 2019!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie şi e o dată la 50 ani! Plus cea mai mare SuperLună plină din 2019!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor.

De departe, cel mai mare eveniment este iesirea din retrograd a lui Chiron, importantul astru cu orbita neregulata aflat intre Saturn si Uranus, numit si Vindecatorul ranit, si instalarea sa in Berbec pana in 2027. Chiron a mai fost in Berbec acum 50 ani.

Apoi, in aceeasi zi, Soarele schimba zodia si intra in spiritualul Pesti, ultima din cele 12 zodii, iar Luna ne ofera cel mai mare spectacol de SuperLuna plina in Fecioara.

Iata o saptamana de o mare intensitate, cu un cumul de 3 energii puternice una dupa alta. Daca ai stari ciudate, daca se intampla lucruri mai atipice, rezista. Fii totodata atent si dupa oportunitati, curata si da la o parte din viata ta tot ce nu iti mai serveste.

Citeste si: Adolescenta s-a dus la culcare cu o durere teribilă de cap. S-a trezit după patru zile, pe un pat de spital. Medicii s-au apropiat de ea și i-au spus adevărul şocant. „Nu m-am așteptat niciodată”


Luni 18 februarie

Chiron isi incheie un ciclu complet de 50 ani in jurul zodiacului o data cu iesirea sa definitiva din Pesti si intrarea in Berbec si incepe acum o noua calatorie, deschizand noi usi de posibilitati. Acesta este un tranzit neobisnuit de lung pentru Chiron. Chiron petrece aproape 8 ani in Berbec, in timp ce, spre exemplu, sta mai putin de 2 ani in Balanta (Chiron ar orbita neregulata).

Chiron este cunoscut ca Vindecatorul Ranit sau Vindecatorul ranilor noastre. In astrologie, Chiron reprezinta prima noastra rana care, daca este descoperita, vindecata si acceptata, se transforma in cel mai mare dar al nostru.

Acestea sunt cele trei etape ale muncii lui Chiron: Vindecatorul Ranit care descopera rana, Samanul o vindeca iar Alchimistul o transforma in ceva mult mai mare.
O rana ramane o rana daca o ascunzi.

O rana devine un dar daca o vindeci si o imbratisezi in iubirea si acceptarea ta.

De ce avem nevoie sa ne vindece Chiron? Pentru ca prea multi dintre noi jucam “mic” in viata, necrezand cu adevarat ca existenta noastra conteaza si ca avem fiecare rolul de a fi unic si de a crea o diferenta prin propria noastra existenta. Chiron vrea sa te vezi unic, miraculos, frumos, extraordinar! Chiron in Berbec a sosit ca sa te anunte oficial si sa iti si arate ca existenta ta CONTEAZA si este si necesara!

In Berbec, Chiron lucreaza sa vindece cea mai profunda rana pe care cineva o poate avea: rana de identitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Si pentru tine, tranzitul lui Chiron in Berbec pana in 2027 iti va arata care zona din tine are nevoie sa fie vindecata ca sa redevii intreg din nou.

Iata, in functie de zodie!

Marti 19 februarie: dublu eveniment. Soarele intra in zodia Pesti iar Luna plina este in Fecioara.

Soarele in Pesti pe 2019: Intre 19 februarie si 20 martie vom pasi cu totii in magicul sezon al Soarelui in zodia Pesti. In fiecare an in aceasta perioada, Soarele ne poarta pasii prin acest semn creativ si sensibil cu energii vindecatoare, profunde si spirituale.

Fiecare din noi cumva ne vom “cabla” la aceste valuri si, poate, vom deveni ceva mai delicati, cu compasiune si cu inima deschisa precum Pestii. Ni se promite o perioada in care vom fi mai creativi, ne vom gasi partea spirituala sau ii vom ajuta pe altii in moduri pline de sens.

La nivel personal, sa le lasam intuitia sa ne ghideze o luna, sa intram in contact cu sentimentele noastre, sa gasim scapari si iesiri sanatoase din presiunea vietii de zi cu zi si sa ne dezvoltam imaginatia – iata ce ne invata Soarele in Pesti.

Zodia Pesti e condusa de norocosul Jupiter (de aceea multi Pesti aterizeaza in picioare indiferent ce li se intampla) si de Neptun, regele marilor. Cat timp suntem in zodia patronata de Jupiter, si noi vom beneficia de noroc si de incredere mult mai mare in beneficiile aduse de necunoscut.


SuperLuna plina in Fecioara

Marti 19 februarie este si ziua cand are loc cea mai mare SuperLuna a anului 2019. Luna plina a lunii februarie este cea de-a doua dintr-o serie de SuperLuni pline ce au avut si au loc in zilele de 21 ianuarie, 19 februarie si 21 martie 2019. Aceste Luni pline de ianuarie, acum februarie si urmatoarea, in martie, sunt vazute si numite SuperLuni pentru ca ele au loc destul de aproape de Pamant. Cea de Marti este cea mai “super” dintre toate din cauza distantei sale apropiate de Pamant: 356.846 km (cea mai indepartata Luna plina a lui 2019 va fi la peste 406.000 km departare de Pamant), deci se va vedea mai mare, mai stralucitoare si mai aproape de noi ca o Luna plina obisnuita. Este un eveniment in sine, dat fiind ca anul trecut nu a existat deloc Luna plina in februarie!

SuperLuna plina are loc in Fecioara, care este practica, analitica, pusa pe munca serioasa si perfectionista dar pusa si pe curatenie de orice fel. Ea iti da curajul sa spui la revedere situatiilor si oamenilor negativi care te-au secat de energie. Este un bun moment sa reevaluezi si sa iti dai seama ce nu mai ai nevoie in viata ta.
In timp de Luna plina e scaldata de energia Fecioarei, Soarele este proaspat intrat in spiritualul si visatorul Pesti! Pestii te vor sa simti totul spiritual, iar Fecioara vrea sa vezi totul mult mai analitic si sa dai la o parte ce nu iti mai serveste. Este, deci, important sa te pregatesti sa simti o ciudata combinatie dintre cele doua directii!
Toate Lunile pline sunt ocazii cosmice pentru schimbare, crestere si evolutie.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Tine minte ca si acum ti se da o noua ocazie sa transformi ceva din viata ta in pozitiv! Treci dincolo de modurile vechi de trai sau de energia veche pe care ai tot purtat-o dupa tine. Nu toate emotiile sunt negative si nu doar prin emotii negative ne putem schimba viata. Si valurile de iubire si bucurie ne aduc noi ocazii de a trai viata mai bine decat inainte. Permite SuperLunii pline in Fecioara sa iti transforme viata!

Zilele urmatoare revenim cu horoscopul dedicat SuperLunii pline in Fecioara, supranumita in unele culturi Luna plina a zapezii (din pricina anotimpului) sau a foamei (din pricina dificultatii de procurare de alimente din natura in acest sezon)!

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:

 

Citeste si: Irina Loghin la 80 de ani. A avut o copilărie foarte grea: «La 6 ani, căram lemne din pădure»


Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, anumite aspecte ce te-au preocupat se vor rezolva, in sfarsit, conform planurilor tale. Desigur, nu vei fi singur in aceasta cautare; din contra, vei avea oameni prietenosi si de incredere alaturi de tine care sa te ajute sa iti implinesti obiectivele. Indrazneste sa iei initiative si sa planifici viitorul fara frici si ezitari.
La inceput de saptamana, o intalnire, poate amoroasa, intr-o locatie ciudata iti poate da o stare atipica, de entuziasm. Te simti ca un personaj dintr-un film sau un jurnalist intr-o misiune exotica. Lumea din jurul tau este plina si bogata iar interactiunile cu altii sunt incarcate. Aceasta energie te duce spre Miercuri si Joi, cand poti fi implicat intr-o directie noua si fierbinte. Pe Vineri, s-ar putea sa te folosesti de cineva in avantajul tau, dar ai grija sa iasa ceva si acestei persoane. In weekend, dupa ce iti faci treburile cu succes, tinta ti se muta spre directii si mai inalte.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cântăreţul Šaban Šaulić a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer beat

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies