Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor? Se va repeta după 80 ani!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor? Se va repeta după 80 ani!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor? Se va repeta după 80 ani!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 25 februarie – 3 martie 2019 ; intram in ultima saptamana de februarie si totodata startul oficial al primaverii.

Ce ne mai poate aduce spectaculos astral aceasta saptamana dupa tot ce a fost saptamana trecuta, de intensitate ca de tsumani? Dupa iesirea lui Chiron din retrograd, in Berbec, si instalarea sa pana in 2027 in aceasta zodie, dupa intrarea Soarelui in zodia Pesti pana pe 20 martie si dupa SuperLuna plina in Fecioara din 19 februarie, ce mai urmeaza?

Ce aduce special aceasta saptamana? Pe de-o parte faptul ca suntem in ultima saptamana cu toate planetele in mers direct.

Pe de alta parte, faptul ca Venus schimba zodia gazda din 1 martie si intra in Varsator, deci apare o puternica schimbare a energiei specifice relatiilor noastre!

Din 5 martie, vom avea primul retrograd al anului 2019, Mercur, nu in orice zodie ci in Pesti, zodie de apa unde Mercur nu este chiar in elementul sau.

Citeste si: DOLIU în presa din România! A murit celebrul jurnalist Constantin Jomir

Va fi acest retrograd al lui Mercur unul din cele mai rele? Sau este pura speculatie? Afla aici detalii precum si care sunt cele 6 zodii cele mai impactate de acest Mercur retrograd.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sa profitam de aceasta ultima saptamana pe 2019 in care nicio planeta este retrograda, sa ne terminam proiectele si sa beneficiem de aceasta energie inca activa.

Cum? Iata aici!

Miercuri, sextilul Marte-Soare ne da multa energie si stamina de a obtine orice dorim! Marte in Taur ne da si el un ultim imbold ca sa castigam cursa si sa ajungem la linia de sosire, deci nu ezita!

Luna in Sagetator ne da viziune si putem vedea luminita de la capatul tunelului. Acceleaza spre ea! Pune totul la punct inainte de startul lui Mercur retrograd din 5 martie, data dupa care totul incepe sa devina mai lent, mai greoi si cu unele blocaje, intarzieri, neintelegeri.

Este o saptamana foarte importanta nu doar pentru ca este cea ce pregateste retrogradul lui Mercur din 5 martie, dar pentru ca Venus intra in Varsator din 1 martie, de Martisor, pana pe 26 martie!

Venus intra in Varsator dar nu inainte de a fi in sextil cu Uranus PENTRU ULTIMA DATA PENTRU URMATORII 80 ANI!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Uranus inca este in Berbec pana pe 6 martie, iar acest sextil ne arata de ce suntem in stare cand vine vorba de schimbari de relatii! Cheia este independenta!
Dupa ce Venus intra in Varsator, iti castigi libertatea si te relationezi cu celalti ca de la egal la egal. Este o MARE SCHIMBARE de perspectiva in orice relatie, nu-i asa? Vechi rani in relatii inca ies si se vindeca pentru ca Venus se conecteaza Chiron in Berbec (instalat aici pana in 2027, asa cum scrie AICI in detaliu) si ne introduce intr-o cu totul alta lume

a iubirii.

Venus este planeta frumusetii, iubirii si ne ghideaza dorintele, banii si relatiile unu-la-unu. Varsatorul este semnul prieteniei, este semn de aer, excentric, vizionar si futurist. La prima vedere, ar parea ca energia sa este destul de potrivita cu a iubitoarei Venus. Insa Varsatorul este un semn detasat emotional care poate pune un cui destui de confuz asupra iubirii si relatiilor intime cat timp Venus este aici! Acum apare cel mai des notiunea de iubire libera, de libertate in relatii, de comportament neconventional la unul din partenerii dintr-un cuplu sau in viata sociala.

Nu toata lumea gestioneaza usor aceasta stare de libertate pe care omul iubit o doreste in cuplu si nu toate relatiile stiu sa iasa cu fruntea sus dupa aproape o luna de asemenea libertate si spirit neconventional de la egal la egal.
De aceea, dincolo de beneficiile pe care acest tranzit il aduce, cu siguranta, avertizarea pentru a-ti mentine si dezvolta relatiile este: permite libertate partenerului, de exprimare, de comportament. Este foarte important acum!

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o săptămână de coșmar. Atrag tot ghinionul

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies