Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13 - 19 decembrie 2020. Destin virusat pentru trei zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru a vedea ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, odată cu apariția Eclipsei totale de Soare din 14 decembrie.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscop săptămânal în exclusivitate pentru kfetele.ro și a dezvăluit cum va fi săptămâna care urmează. Eclipsa totală de Soare din 14 decembrie vine cu mari provocări pentru trei zodii, care pot pierde totul în dragoste, carieră și sănătate.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- E săptămâna cu Eclipsa Totală de Soare, când Soarele va fi conjunct cu Axa Karmică, Luna, Mercur și Norocul Divin, toate în Săgetător.

O aliniere perfectă de planete, care are planuri pentru noi toți. Când toți cred că trebuie să se distreze, vă spun că țara arde! Dacă totul este pe un butoi cu pulbere, la mulți le arde doar de distracție! Marcheză dragostea, sănătatea, cariera. Toate cu probleme!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR


Taur- Lilith se pregătește să rezoneze vibrațional cu Uranus Retrograd, care nu este în adormire. În adormire, înseamnă cu nu s-ar fi întâmplat nimic, ci dimpotrivă. Mulți vreți să vă susțin moralul cu previziuni care să vă gâdile orgoliul, când în realitate…”Somnul(distracția) națiunii naște monștri”.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 12- 18 decembrie 2020. Nativii Maimuță se ceartă cu persoana iubită

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI


Gemeni- Să vedeți ce aspecte dramatice vor fi pe destinul vostru. Dar și la Fecioare, Săgetător și Pești. E aliniere de planete pe Karma din Săgetător, din care nu lipsește Mercur. Vizează sănătatea(inclusiv a națiunii), carierele(nu a oportuniștilor și a acoliților, că ei se folosesc de pile și calcă și pe cadavre, că nu au sentimente). Abia așteaptă să se distreze într-un an de a fost catastrofal la bilanț!

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Sunteți și voi vizați în mod direct de Eclipsa Totală de Soare, pentru că Luna nu lipsește din această ecuație generală de destin, nu individuală. Vizate sunt cariera și sănătatea. Dragostea e un segment foarte șubred, din cauza Eclipsei de Soare în zodii duble(Săgetător-Gemeni). Vă situați la o răscruce de drumuri și mulți nu știți încotro să o luați. Vedeți că mintea la distracții, vă distrage atenția!

Citeste si: Horoscop dragoste Ianuarie 2021. Cele mai iubite zodii la început de an

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De ce te părăsește, chiar dacă ține la tine, în funcție de zodia lui?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies