Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 21-27 martie 2021. Trei zodii pierd totul

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal

Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 21-27 martie 2021. Cunoscuta astroloagă a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte. Marte se apropie de Karma perioadei următoare și vine cu o mulțime de schimbări pentru trei zodii, care rămân singure în ultimele zile ale lunii martie.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Aveți Centură de Destin? De ce? Marte se apropie periculos de mult de Axa Karmică din Gemeni și Săgetărtor.

Vă avertizam de la sfârșitul anului trecut și vă spuneam că urmează un moment de impact gen „Mortal Combat”. Unde mai spun că șoseaua destinului nu va fi astfaltată și va fi plină de gropi. Vor lipsi și capace de canalizare, deci întunericul vă este periculos pe sănătate, job și amor.

Horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Sunteți experți în Mountain Bike? Vă întreb de curiozitate, că l-am observat de ceva timp pe Marte cum se apropie de Axa Karmică și va face dublu-cvintil cu Uranus și apoi cu Lilith.

Aviz curtezanelor zodiei, dar și taurilor comunali sau încornorați, că dragostea este la răscruce de drumuri. Sănătatea nu vă susține nici ea, căci bicicleta nu are suspensii. Căutați acul în carul vieților anterioare? Acolo e.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru finalul lunii martie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscopul săptămânii 22-28 martie

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI


Gemeni- Gemeni și Gemene, cum îmi spunea cândva o fetiță mică și simpatică. Cum stați cu viața? Ați obosit? Se pregătesc șocuri în lanț, de vreme ce Marte se apropie de Karma perioadei următoare. Arunc prosopul, că nu sunteți toți marțieni ca Leonard Doroftei? Vizată este poziția socială, business-ul(cariera), relația sau relațiile sentimentale(amor nebun de legat). Căile spre lumină le văd pe Karma Dvs.

Citeste si: Horoscop financiar: Zodia care se îmbogățește la începutul verii!

Horoscopul Mariana Cojocaru pentru zodia RAC


Rac- “Unde te duci tu Răcușor?/ Mă duc broscă să mă-nsor./ Ia-mă și pe mine Răcușor/Eu broscuță te-aș lua?Dar mi-e teamă că m-oi încurca(etc)” Vă aduceți aminte versurile? Unii și unele s-ar tot însura și mărita, dar să știți că pericolele sunt la tot pasul.

Ăsta le este păsul unora și nu conștientizează că prioritățile săptămânii următoare sunt altele. Va urma o karmă neiertătoare. Nu-i vina mea!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscopul săptămânii 22-28 martie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies