Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4-10 aprilie 2021

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. După o săptămână dificilă pentru trei zodii din cauza unor probleme de sănătate, acum trei zodii se află pe un teren alunecos în dragoste. Astroloaga recomandă multă prudență în această săptămână:

 

Horoscopul săptămânal pentru zodia Berbec

Berbec- O săptămână în care diferența dintre voi o face structura diurnă sau noturnă pe care v-ați născut.

Cred că ați auzit de influența bioritmului asupa sănătății noastre și de capacitatea de concentrare pe carieră. Disfuncții în dragoste, dacă un partener este diurn și celălalt nocturn. Când unul vrea să doarmă, celălalt își dorește să fie pasăre nosturnă. Venim cu toții cu Karme diferite, deci succes!

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Cum Axa Karmică a fiecăruia face diferența în dragoste, știți ce aveți alături: destinat, sortit sau partener efemer?! Pentru că tot este o lună în care vă puteți păcăli sau auto-păcăli.

Doar astrograma complexă mă ajută să fac distincția în alegerile voastre sentimentale. Sănătatea își cere drepturile, iar cariera și business-ul pot fi afectate de amor și de caracterul, firea diurnă sau nocturnă ale fiecăruia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodiile care se potrivesc cel mai bine

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Afecțininile de tip karmic își pot pune amprenta asupra voastră și vă pot pune în pericol sănătatea. Starea de spirit se poate lăsa dusă de val de structura diurnă sau nocturnă a fiecăruia și vă poate duce într-un ghiol; vă poate pune pe o bancă de rezervă în business și carieră. Dușuri scoțiene în dragoste. Parcă sunteți într-un deșert și nu găsiți calea de ieșire la un drum circulat; teren arid,nisipos…

Citeste si: Horoscop dragoste: Care sunt cele mai sufletiste zodii?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia RAC

Rac- Dacă anterior spuneam de deșert, vouă vă spun că sunteți pe un teren alunecos când este vorba de sentimente și de dragoste. Aveți ochi alunecoși? Că sunteți zodie de apă. Latura diurnă și cea nocturnă ar trebui să se îmbie corect, căci sănătatea și cariera sunt foarte importante în perioada următoare.

Cum mulți nu știți cu ce karmă personală veniți, nu veți ști cum să vă și să le armonizați pe viitor.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies