Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata
Horoscop Urania 18 - 24 noiembrie 2017. Soarele, in Sagetator, se anunta o saptamana complicata

Previziuni pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2017. Urania anunţă ce ne-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare.

Rac

 

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59', sentimente amestecate (teamă de viitor, gelozie, melancolie, remuşcări) care tulbură echilibrul sufletesc. Posibile evenimente cu desfăşurare ambiguă, provocate de Luna Nouă în Scorpion din 18 noiembrie: întâlnirile, menite să-i împace pe cei certaţi, se pot complica prin reacţii neinspirate, ostilitate, gesturi contrare intenţiei.

 

Contextul acestei perioade este util celor care desfăşoară activităţi de creaţie sau de interpretare artistică prin expresivitatea şi intensitatea trăirilor. Între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, solicitări la locul de muncă; provocările pot veni de la un context oficial de ultim moment care va pune în termeni noi ordinea, ierarhia şi specificul activităţii, instaurând nevoia de a se opera schimbări şi adaptări rapide. Impuse de un cadrul legal care urmează să intre în vigoare, în instituţia unde îşi desfăşoară activitatea, ipostază care se va accentua o dată cu ziua de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului.

 

Nevoia de a consulta doi sau mai mulţi specialişti, în cazul unei afecţiuni greu de diagnosticat sau asupra căreia există mai multe soluţii terapeutice. Între 21 noiembrie, după ora 09:14', şi seara zilei de 23 noiembrie, abordare rigidă a unor subiecte de discuţie; ostilitate faţă de schimbare, nevoia de siguranţă prin apelul la formulele tradiţionale de soluţionare a problemelor parteneriale.

 

Posibilă influenţă negativă a rudelor care ridică pretenţii, pun condiţii sau creează un cadru vulnerabil moral, material, social, uman, împiedicându-l pe nativ să acţioneze liber de constrângeri. Între 23 noiembrie, după ora 22:15', şi 24 noiembrie, Racii s-ar putea vedea nevoiţi să facă faţă unor surprize cu privire la felul în care se desfăşoară o chestiune de interes material sau, poate, vor găsi o soluţie ingenioasă care să le permită abordarea, dintr-o altă perspectivă, a unui interes material personal.

 

Citeste mai mult pe  libertatea.ro.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Lidia Fecioru, sfat pentru sanatate: Cum te ajuta ceaiul de busuioc

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 20-26 noiembrie 2017. Doua zodii sunt sub protectie divina

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies