Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsa de Soare 2019 sub Luna Noua in Capricorn! Ce MESAJ iti aduce ECLIPSA?

Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsa de Soare 2019 sub Luna Noua in Capricorn! Ce MESAJ iti aduce ECLIPSA?
Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsa de Soare 2019 sub Luna Noua in Capricorn! Ce MESAJ iti aduce ECLIPSA?

Iata horoscopul de weekend 4-6 ianuarie 2019 ; este primul weekend 2019, sunt primele zile dintr-un an important, un an de punte ce ne duce spre puternicul 2020.

Acest weekend nu este un oarecare, ci este cel ce contine atat Luna Noua in Capricorn – prima Luna Noua 2019 – cat si prima eclipsa 2019, eclipsa partiala de Soare!

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

De cand a inceput 2019, o data cu Marte instalat in semnul tau dar si cu evenimentele acestui weekend, esti deja pus si setat pe tot ce inseamna noi inceputuri si primesti energia necesara ca sa depasesti orice obstacol s-a aflat pana acum pe calea ta.

Tu stii ce trebuie facut si nu te vei intreba care este locul tau in lume, cat timp esti guvernat de energii pozitive si de instincte care sa te conduca spre destinatie, inspirat de inima ta.

Cuvintele pentru tine acum: EU INITIEZ.

Mult succes!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis și categoric. Află ce zodie ești

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile joaca un rol important pentru tine in aceasta perioada. Ca sa ajungi in echilibrul pe care il cauti in relatiile tale, s-ar putea sa ai nevoie sa te confrunti cu anumite aspecte mai ciudate ale personalitatii tale care au actionat pana acum ca sabotorii.

Daca te simti gelos sau prea furios ca sa mentii controlul actiunilor si reactiilor tale, acum este timpul sa dai drumul acestora, sa te comiti spre activitati care sa iti permita sa eliberezi aceste emotii si sa te cureti pentru a fi pregatit de urmatoarea etapa a vietii tale. Aceasta e menita sa iti aduca mai multa satisfactie in viata ta sufleteasca.

Cuvintele pentru tine acum: EU MA IERT SI MA TRANSFORM.

Citeste si: Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop chinezesc 2019. Cum să îți calculezi zodia și ce îți rezervă astrele

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies