Horoscop 17 decembrie 2020! Află ce zodie o să aibă surprize neplăcute!

Horoscop zilnic joi, 17 decembrie 2020!
Horoscop zilnic joi, 17 decembrie 2020!

Consultă horoscopul zilei de 17 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Taur ar trebui să schimbe locul de muncă!

Horoscopul zilei de joi, 17 decembrie 2020, oferă câteva descrieri generale ale celor mai importante evenimente din viaţa zodiilor. Fii mai deschis în a cunoaște oameni noi, dacă ești singur și nu într-o relație. Este momentul să mai lasi de la tine, pentru ca în preajma sărbătorilor de iarnă cu toții trebuie să fim mai buni. Încearcă să faci un act de caritate, o donație de bani, haine sau mâncare.

Iată previziunile zilei de astazi!

Zodia Berbec

Serbezi o zi specială cu multe succese și roadele muncii grele ce ai le-ai depus în trecut, te așteaptă. Arăta recunoștință și respect celor care ți-au fost alături în acest parcurs al tau.

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 18 decembrie 2020! Află ce zodie o să aibă o zi excelentă!

Zodia Taur

Execută mai ușor unele exerciții pe care nu le-ai stăpânit, deoarece acest lucru îți poate agrava starea fizică. Dacă tot efortul tău nu este recunoscut în aceasta firma, poate fi timpul să te gândești dacă merită să mai dai tot ce ai mai bun.

Zodia Gemeni

Uită-te în jurul tău pentru a urmări îndeaproape tot ce se întâmplă.

Horoscopul zilei de joi, 17.12.2020, recomandă nativilor Gemeni să se adapteze pentru binele lor mai ales că au nevoie de atenție.

Zodia Rac

Valorează mai mult momentele de liniște în familie. O veste legată de decesul unei persoane dragi o să îți tulbure ziua!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020 vine cu recomandări pentru nativii Pești

Zodia Leu

Cel puțin o dată ascultă pe cine te iubește și îți dorește numai binele. Trebuie să înveți să-ți controlezi încăpățânarea și posesivitatea.

Horoscop zilnic joi, 17 decembrie 2020!
Horoscop zilnic joi, 17 decembrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Cariera ta profesională a fost transparentă și de succes până acum.

Evită eșecurile, fii că „o oglindă” pentru cei care te urmăresc de aproape la locul de munca.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 14- 20 decembrie 2020. Scorpionii au parte de schimbări

Zodia Balanță

Reține că treburile casnice ar trebui să facă parte ca obligație, din ambele părți. Un cuplu care se ajută și se susține reciproc merge mult mai departe.

Zodia Scorpion

Căuta să intensifici activitățile sportive pentru a te simți mai energic în această zi, 17.12.2020. Stai departe de persoanele toxice din viața ta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

Vezi cum poate evolua relația ta cu devotamentul și respectul de până acum. Un cuplu trebuie să evolueze împreună și să își aducă fiecare aportul.

Zodia Capricorn

Zâmbește mai mult, evită neînțelegerile și necazurile. Adu-ți energie și răbdare în viața ta, în special astăzi.

Zodia Vărsător

Intrigă și gelozia îți bate la ușă în preajma sărbătorilor de iarnă. Oamenii care îți doresc răul nu vor reuși în a te „doborî”, pentru că ești mai puternic.

Zodia Pești

Anxietatea își spune cuvântul astăzi pentru tine. Încă de dimineață ai probleme în trafic și ziua o să mai aibă și alte “surprize neplăcute”.

Te aşteptăm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce ţi-au rezervat astrele. Îţi dorim o zi cu multe zâmbete!



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies