Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie

Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie
Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar pentru aceasta saptamana

Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar pentru aceasta saptamana si ce anume ar trebui sa faci astfel incat sa iti gestionezi situatia mai bine.

Berbec

Tinzi sa te gandesti mai mult la ce poti cumpara decat la ce poti economisi. Este firesc sa se intample acest lucru insa tu esti de un optimism exagerat si ar trebui sa te gandesti mai bine la actiunile tale.

Taur

Este o saptamana norocoasa pentru tine pe plan financiar. Per ansamblu toate merg fix asa cum ti-ai planificat inca de la inceput. Asta nu inseamna ca trebuie sa te relaxezi complet. Tot ar trebui sa iti construiesti acel depozit de rezerva, in caz de urgente.

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 27 martie 2022. Un nou început pentru o zodie! Iepurii primesc o veste bună!

Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie
Horoscopul banilor pentru saptamana 21-27 martie[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Este o saptamana productiva pentru tine. Ajungi in sfarsit sa culegi roadele eforturilor tale de pana acum. Te vei simti extraordinar si te vei rasfata din plin. Pana la urma, pentru ce muncim, daca nu pentru o viata buna?

Rac

Cauta sa gestionezi conflictele cu calm, sa linistesti apele. Altfel nu te vei descurca si vei intra in si mai mare bucluc.

Nu este sfarsit de tara oricum, cee ace traiesti tu acum nu este atat de grav precum percepi la nivel emotional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Saptamana aceasta este extrem de tensionata pentru tine si se resimte inclusiv pe plan financiar. Iti este greu sa iti dai seama cand sa economisesti, cand sa faci acea cheltuiala, ori cand sa profiti de o sansa de castig.

Ai fi putut lua decizii bune dar nu ai facut-o.

Fecioara

Este o saptamana aglomerata pentru tine si responsabilitatile altora pica pe umerii tai. Doar ambitia ta te mai salveaza, pentru ca esti over worked si financiar nu se justifica momentan.

Balanta

Este o saptamana in care ar trebui sa acorzi atentie deosebita datoriilor tale.

Ai ajuns intr-o situatie in care nu se mai poate si trebuie sa iti rezolvi problemele in regim de urgenta.

Scorpion

Este o saptamana complicata pentru tine din punct de vedere financiar, desi pe alte planuri iti merge absolut extraordinar. Trebuie sa iti stabilesti o cale clara catre obiectivele tale, altfel nu vei iesi din situatia in care te afli.  

Sagetator

Este o saptamana in care nu vei da gres in nimic din ceea ce faci. Bucura-te de rezultatele pe care le obtii. Le meriti din plin. nu uita sa te bucuri de ele alaturi de cei dragi.

Capricorn

Ai datorii, nu este nimic nou pentru tine. Cel mai bine este sa rezolvi totul cu calm si ratiune. Daca esti atenta la pasii pe care ii urmezi, lucrurile se vor aseza fara probleme.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Varsator

Ai ajuns in sfarsit la acele investitii pentru casa ta. Sunt mari si costitisoare si deja te simti depasita de situatie. Nu uita sa te tii de buget si sa nu il depasesti orice ar fi.

Pesti

Este o saptamana in care vei face un pas inainte si doi inapoi. Aveai un obiectiv financiar in cap si acum descoperi ca nu este chiar atat de usor de atins. Trebuie sa iti revizuiesti planurile.

Citeste si: Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 martie

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul LEU. Ce îi scoate din minți pe acești nativi



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies