Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023

Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023
Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Berbecului. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul nostru complet pentru luna martie 2023.

Martie fericit, Berbec. Fiți entuziasmați pentru că sezonul vostru începe în această lună. Mai ai energie pentru a sărbători? De la impulsul înainte în viața ta amoroasă la munca spirituală profundă, ai fost ocupat în februarie.

Așa că, dacă te simți epuizat când începe luna martie, nu e nimic de care să te simți prost. Astrele vor să vă răsfățați cu odihna, mai ales la începutul lunii.

Marți, 7 martie, aduce o Lună plină strălucitoare în Fecioara atentă și în Casa a 6-a a sănătății tale. Desigur, astrologii nu sunt medici, așa că nu este un motiv de îngrijorare. Amintiți-vă că a 6-a Casă a Sănătății dvs.

cuprinde rutinele de bunăstare, care includ ritualuri de frumusețe, cum ar fi să vă puneți gene luxuriante și să faceți băi lungi. Lunile pline îi pot face oricum pe oameni predispuși la bârfe mărunte, așa că treceți peste prognoza pentru dramă și folosiți această lunare pentru iubirea de sine.

Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023
Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La ce sa te astepti, Berbec

Fă-ți provizii de bunătăți relaxante, cum ar fi uleiul de baie, pentru că prima jumătate a lunii martie este despre a te trata, Berbec. Considerați comanda un cadou de aniversare astro timpurie. Când Venus, care guvernează abundența, frumusețea și dragostea, intră în Taur și în a 2-a ta Casă a posesiunilor joi, 16 martie, astrele îți cer să te răsfeți cu plăcerile lumești.

Din păcate, niciun astrolog nu poate face afirmații în bani în această economie, dar a 2-a Casă a posesiunilor guvernează atât emoțiile tale, cât și rutinele tangibile de bunăstare, cum ar fi îngrijirea pielii, pe lângă bani. Când soarele va intra în semnul dvs. mai târziu în cursul lunii, vor fi petreceri la care veți participa. Dar chiar acum, fă-ți cadou haine confortabile, măști de față și să te ghemuiești pe canapea cu o emisiune bună la televizor.
Mulțumită planetei de comunicare Mercur, care intră în semnul tău sâmbătă, 18 martie, vei putea refuza invitații la petreceri sau îți vei putea expune politicos limitele.

Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023
Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Soarele intră în semnul tău, dând startul sezonului Berbecului, luni, 20 martie. În următoarele săptămâni vei dansa sub lumina bilelor de discotecă, îți vei lăsa prietenii să-ți facă cinste cu cina și te vei simți iubit și apreciat de toată lumea, de la animalul tău de companie la partenerul tău.

Pentru că ești primul semn al zodiacului, începutul sezonului Berbecului coincide cu noul an astrologic. Este, de asemenea, echinocțiul de primăvară, o sărbătoare a creșterii, abundenței și creativității. Fiind primul semn din calendarul astrologic, ești considerat "pruncul" zodiacului, dar nu-ți face griji, asta nu înseamnă că ești un copil. Dar indică faptul că, uneori, vrei să fii regală- și meriți să fii tratată ca atare de ziua ta. Chiar dacă o ții într-o manieră discretă, încearcă să sărbătorești într-un fel.
Un Berbec fără o zi de naștere se poate simți într-adevăr ca un copil dezamăgit și chiar potențial să facă crize de furie (Așa că, dacă citești asta pentru că te întâlnești sau ești prieten cu un Berbec, ar trebui probabil să plănuiești ceva pentru el).

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și, bineînțeles, astrele continuă să te copleșească cu daruri în timpul sezonului tău, indiferent de planurile tale de petrecere. Marți, 21 martie, aduce o lună nouă în semnul tău, Berbec. Dați-i drumul și încercuiți această dată în calendar. Deoarece lunile noi marchează noi începuturi, țineți ochii deschiși în jurul acestei date pentru o oportunitate unică de abundență și bucurie. Ar putea însemna să trimiți un mesaj acelui nou prieten pe care ți l-ai făcut, să întâmpini noutăți la locul de muncă sau chiar să iei o decizie conștientă de a te prioritiza mai bine. Și, dacă ești somnoros de la acele sărbători aniversare, nu te teme. Martie se termină așa cum începe: Cerându-ți să îți permiți să te odihnești. Atunci când planeta ta guvernatoare, Marte, care are o afinitate pentru sex și conflicte, intră în Rac și în Casa a 4-a a Casei tale, a Casei Casei și a Familiei, sâmbătă, 25 martie, vrei doar să tragi un pui de somn și să te cuibărești. Bucură-te și ne vedem luna viitoare.

Citește și: Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară

Citește și: Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce va face Gabriela Cristea cu jumătate din garderoba sa. Prezentatoarea TV a început să sorteze o parte din haine. „Nu mai am loc în dulap sub nicio formă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies