Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară

Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară sunt aici
Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară sunt aici

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Fecioarei.

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Fecioarei. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul complet al lunii martie 2023.

Bine ai venit în luna martie, Fecioară. La sfârșitul lunii februarie ți-ai dat seama de puterea pe care o ai asupra propriei tale vieți. Desigur, nu poți controla totul (chiar dacă ai reputația de a încerca să o faci).

Dar, poți decide să privești situațiile dintr-o perspectivă pozitivă. Magia este reală, dar necesită urmărire din partea ta. Pentru că tot vorbim despre acest subiect, marți, 7 martie, există o lună plină în semnul tău. În astrologie, fiecare fază a lunii corespunde cu ceva. Pentru luna plină, este vorba de manifestare. Pentru că această lunare cade în semnul tău, acest tranzit vede finalizarea unui proiect, ridicarea la nivel a unei relații sau un alt progres binevenit.

Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară sunt aici
Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

La ce sa se astepte Fecioara

S-ar putea să ai parte de una dintre cele mai pline de iubire (și de pofte) nopți ale anului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Și nu fiți surprins dacă până la urmă se termină prin a fi o veste romantică.

De asemenea, marți, 7 martie, Saturn, făcătorul de sarcini al zodiacului, intră în visătorii Pești și în a 7-a ta Casă a parteneriatelor, după ce a petrecut trei ani în distantul Vărsător. Aceasta este o dată care merită încercuită în calendar, pentru că, de la tranzitul lui Saturn până la luna plină, s-ar putea să ai parte de una dintre cele mai iubitoare (și pofticioase) nopți ale anului. În plus, viața ta amoroasă continuă să se bucure de o evoluție pozitivă, mai ales când romantica Venus intră în Taur și în Casa a 9-a a filosofiei tale, joi, 16 martie.
Este posibil să îți schimbi modul în care gândești despre dragoste, probabil datorită culmilor care au avut loc când Saturn a intrat în Pești, fie că cercetezi formate de relații, fie că iei o pauză de la întâlniri. Și, datorită planetei tale guvernatoare, comunicatorul Mercur, care intră încrezător în Berbec și în Casa a 8-a a Sexului, Morții și Transformării, sâmbătă, 18 martie, vei avea puterea emoțională de a-ți exprima nevoile, dorințele și limitele față de ceilalți.

Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară sunt aici
Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară sunt aici[Sursa foto: PixaBay]

Luni, 20 martie, Soarele intră în Berbec și în Casa a 8-a a sexului, a morții și a transformării, dând startul sezonului Berbecului încrezător. Următoarele săptămâni sunt despre plăcerea ta, fie că faci sex pervers aprobat de Scorpion, fie că te relaxezi într-o cadă lungă și fierbinte. De asemenea, este posibil să fii foarte pasionată de experimentarea unei noi expresii prin machiaj, așa că folosește sezonul Berbecului pentru a te juca cu look-uri îndrăznețe.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Marți, 21 martie, aduce o Lună nouă în Berbec și în Casa a 8-a a sexului, a morții și a transformării.

Acum că ai exersat, aceasta este noaptea în care să scoți acel look din oglinda din baie și să îl duci în club, mai ales în weekendul care vine după ce Pluton intră în Vărsător și în Casa a 6-a a sănătății, joi, 23 martie. Spre deosebire de planeta ta guvernatoare, Mercur, care își schimbă constant semnele, Pluton schimbă doar o dată pe generație. Nu fiți nervoși să citiți asta pentru voi; aceasta este a 6-a voastră Casă a Sănătății. Astrologii nu sunt medici. Noi interpretăm Casa a 6-a a Sănătății ca fiind locul unde locuiesc rutinele de wellness și regimurile de frumusețe, așa că misiunea ta este să integrezi mai multe rutine de autoîngrijire în viața ta. Pur și simplu, Fecioară, pe măsură ce îmbătrânești, vei deveni și mai sexy. Așa că bucură-te continuu de intrarea în floarea vârstei tale și ne vedem luna viitoare.

Citește și: Horoscopul Racului 2023: ce îți prezic astrele pentru acest an

Citește și: Predicțiile horoscopului 2023 pentru zodia ta sunt aici



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies