Horoscopul lunii mai. Iată zilele în care vei avea noroc și zodia cu cel mai mare ghinion. Nu te aștepți la ce urmează!

horoscopul lunii, horoscopul lunii mai, predicții astrale, horoscop, noroc
horoscopul lunii, horoscopul lunii mai, predicții astrale, horoscop, noroc

Horoscopul lunii mai relevă predicții astrale pentru nativii zodiilor Berbec, Pești, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn și Vărsător.

Horoscop. Luna mai aduce în prim-plan numeroase retrogradări care pot fi strâns legate de evenimentele sociale, politice și economice, cu care întreaga omenire se confruntă în momentul de față. De asemenea, este important de menționat faptul că toate evenimentele astrologice din următoarea perioadă, ne împing către introspecție, meditare și solitudine, elemente care ne pot ajuta să depășim cu bine această perioadă.

Citeste si: INCREDIBIL! Horoscopul Chinezesc a prezis pandemia, dar nimeni n-a observat!

De asemenea, la începutul lunii, axa nodurilor lunare își va schimba poziția, iar Nodul Nord se mută în Gemeni, iar Nodul Sud în Săgetător. Deci, urmează o perioadă în care vom învăța cum să trecem peste evenimentele trecutului și cum să ne eliberăm de prejudecăți și dogme. Comunicarea și capacitatea de ascultare vor juca un rol extrem de important, mai ales că foarte mulți nativi vor avea de cuprins o cantitate mare de informații noi, unele dintre ele greu de digerat.

Prin urmare, iată predicțiile astrale pentru nativii zodiilor Berbec, Pești, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn și Vărsător.

Horoscopul lunii. Berbec

horoscopul lunii, horoscopul lunii mai, predicții astrale, horoscop, noroc
horoscopul lunii, horoscopul lunii mai, predicții astrale, horoscop, noroc

Horoscop. Nativii zodiei Berbec vor avea o lună plină de evenimente neprevăzute, unele dintre ele chiar neplăcute, mai ales că se vor manifesta în plan personal. În ceea ce privește locul demuncă, Berbecii pot răsufla ușurați, pentru că urmează o perioadă plină de succes pe plan profesional, mai ales spre finalul lunii Mai.

Fie căvorbim despre o promovare, o reangajare sau un bonus salarial, Berbecii vor avea mare noroc în zilele 16 și 19 mai, ghinionul rămânând la începutul lunii, pe data de 4.

Horoscopul lunii mai. Taur

Predicții astrale. Taurii sunt unii dintre nativii care vor experimenta din plin schimbarea mentală, în ceea ce privește percepțiile și preconcepțiile. Vor avea câteva conflicte cu persoanele apropiate, care nu vor să îmbrățișeze noutatea și schimbarea, dar vor prospera pe plan amoros, unde situația se poate solda chiar cu o cerere în căsătorie, mai ales că vor avea două zile

norocoase, pe 12 și 22 mai. Ghinionul marchează finalul lunii mai și rămâne guvernatorul principal al zilei de 30 mai.

Horoscopul lunii. Gemeni

Horoscopul lunii mai. Nativii zodiei Gemeni vor reconsidera tot ce își propuseseră până acum și vor pune la îndoială planuri de viitor. În defavoarea lor vor fi deciziile luate pe 10 și 19 mai, pentru că vor fi zile ghinionste, dar vor compensa pe 24 și 25, când vor avea foarte mult noroc.

Este foarte important pentru acești nativi să determine adevăratele intenții ale persoanelor din jur, pentru că pot fi trădați, dacă nu sunt precauți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscopul lunii mai. Rac

Predicții astrale. Nativii Rac vor avea o perioadă de introspecție și de revenire la sine, perioadă în care vor reuși să rezolve nu doar conflicte interioară, ci și conflicte cu persoane apropiate, care durează de foarte mult timp.

Totodată, Racii vor avea o perioadă extraordinară pe plan amoros, pentru că urmează o perioadă cu și despre iubire, mai ales în cazul lor, iar zilele norocoase ale acestor nativi sunt 24 și 26 mai.

Horoscopul lunii. Leu

Luna mai nu va debuta foarte fericit pentru nativii zodiei Leu, pentru că ar putea întâmpina probleme de sănătate, afecțiuni pe care le-au ignorat până acum.

Zilele ghinioniste în cazul acestei zodii, se află până la jumătatea lunii mai, iar pe data de 29 a aceleiași luni, vor simți că a dat norocul peste ei. Totuși, menționăm căspre finalul lunii lucrurile vor reveni la normal, poate vor fi aranjate chiar mai bine ca până acum, pentru că Leii își vor găsi sufletul pereche, persoana care le va fi alături indiferent de situație.

Horoscopul lunii mai. Fecioară

Horoscop mai. Emotivele Fecioare vor avea o perioadă tulbure pe plan sufletesc, pentru că, după cum menționam anterior, urmează o perioadă benefică introspecției. Zilele ghinioniste ale acestei zodii sunt 5 și 10 mai. Nativii Fecioară sunt persoane foarte puternice, totuși, deci, tot răul spre bine- până la finalul lunii își vor descoperi sau redescoperi puterea interioară care îi caracterizează. Astfel, vor avea mult noroc pe 11 și 16 mai.

Citeste si: Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni

Horoscopul lunii. Balanță

Pentru nativii Balanță, luna mai va aduce în centrul atenției familia, fie că vorbim despre aspectele plăcute sau cele neplăcute. Nu doar că va trebui să acorde o atenție sporită familiei, dar nativii Balanță vor simți că lucrurile revin normal, conflictele se rezolvă de la sine și totul în jurul perioadei 12-16 mai, când vor fi norocoși. Acești nativi vor fi ocoliți de ghinion până spre finalul lunii, când, pe 22 și 23, va fi nevoie de precauție, pentru a nu strica tot ce au clădit, din cauza ghinionului.

Horoscopul lunii mai. Scorpion

Horoscopul lunii. Nativii zodiei Scorpion vor avea o perioadă plină de cumpene, care le va da de gândit pe termen lung. Cu toate acestea, norocul îi va lovi când trădătorii din cercurile apropiate se vor da de gol singuri și, mare mirare să nu se întâmple chiar pe 18 sau 28 mai. În ceea ce privește zilele ghinioniste, 3-5 mai, nativii Scorpion ar putea să se simtă neînțeleși, și totul din cauza viziunii schimbate asupra vieții.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscopul lunii. Săgetător

horoscopul lunii, horoscopul lunii mai, predicții astrale, horoscop, noroc
horoscopul lunii, horoscopul lunii mai, predicții astrale, horoscop, noroc

Predicții astrale. Din nefericire, Săgetătorii vor simți că le fuge pământul de sub picioare. Perechea lor se va arăta total schimbată, parcă nu va fi dispusă să comunica, iar nativii acestei zodii se vor lovi parcă de un zid. Mai mult decât atât, tulburările din cuplu se vor reflecta și asupra vieții profesionale, mai ales că urmează o perioadă dificilă, plină de schimbări pe care Săgetătorii nu sunt dispuși să le accepte. Din păcate, această zodie va avea parte de ghinion toată lumea, așa că e important să nu neglijați sănătatea.

Predicții astrale luna mai. Capricorn

Horoscop. Capricornii vor fi o zodie care are mare noroc... la bani! După o perioadă în care nu ați câștigat mare lucru, revenirea va fi uluitoare! Stați cu ochii în patru în perioada 10-26 mai, pentru că puteți obține câștiguri substanțiale, proiecte noi, care să vă aducă un salariu majorat și alte asemenea. Drumurile pe care le faceți în interes de serviciu în luna mai, se pot dovedi a fi ghinioniste, mai ales pe mai, când riscați să aveți probleme de sănătate cauzate, poate, de un accident de mașină.

Horoscopul lunii mai. Vărsător

Nativii zodiei Vărsător trebuie să se relaxeze un pic, pentru că toată tensiunea acumulată în ultimele câteva luni, nu le permite să gândească limpede. Nu uitați că tonul face muzica, de cele mai multe ori și încercați să fiți mai înțelegători cu persoanele apropiate, mai ales cu iubitul/iubita. De asemenea, va trebui să renunțați la amintirile neplăcute, pentru că altfel vă vor bântui toata viața. Ba chiar riscați să aveți probleme din cauza acestor elemente din trecut pe 14-15 mai, când veți avea destul de mult ghinion. Norocul vă surâde și odată ce ați renunțat la tot ce era negativ, pe finalul lunii ați putea muta munții din loc, pentru că 26 și 27 mai sunt zile pline de încărcătură pozitivă!

Horoscopul lunii mai. Pești

Horoscop. Peștii vor avea o lună plină cu de toate. La ei evenimentele negative vor fi balansate de cele pzoitive și, dacă tragem linie la final, ei vor ieși pe zero. E important de menționat că trebuie să fiți precauți cu sănătatea, pentru că puteți dezvolta probleme cronice și fiți alături de jumătateavoastră, pentru că s-ar putea să aveți cumpene în cuplu sau căsnicie. După cum am spus, veți avea și zile bune, dar și zile rele, dar perioadele nu pot fi determinate, pentru că luna mai va fi ca un domino pentru voi.

Citeste si: Horoscop Dragoste. S-a aflat! Cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodie



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop Dragoste. S-a aflat! Cum păstrezi un bărbat lângă tine, în funcție de zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies