Horoscopul lunii martie! Trei zodii riscă să își piardă locul de muncă!

horoscop loc de munca
trei semne ale zodiacului riscă să își piardă locul de muncă în luna martie

Luna martie vine sub semnul incertitudinii și al confuziei pentru anumiți nativi. Cine își va pierde locul de muncă și cine va avansa?

Astrele recomandă mult calm în luna martie pentru anumiți nativi, dat fiind faptul că aceștia riscă să își piardă locul de muncă la început de primăvară. Nu vor fi numai vești proaste, însă cele bune vor mai trebui să aștepte puțin, chiar dacă e posibil să vă pierdeți răbdarea. Nu uitați să fiți zâmbitori și pozitivi! Un eșec nu este un război pierdut, ci doar o șansă de a vă ridica mai puternici!

Trei zodii riscă să își piardă locul de muncă în luna martie

Rac

Pentru nativii rac, luna martie vine ca un uragan. Deși au așteptat atât de mult timp începutul unui nou an pentru a demonstra tot ce pot, aceștia vor avea parte de multe surprize...neplăcute. Posibil ca șefii să observe faptul că sunteți mai mult cu capul în nori, dat fiind faptul că aveți succes pe plan personal și nu mai dați randament la locul de muncă.

Această situație vă ține prins în mrejele dragostei de ceva timp și se pare că luna martie va veni și cu concedieri din partea șefilor. Încercați să nu disperați!

Citeste si: Luna Nouă în Vărsător se apropie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest eveniment astral?

horoscop luna martie loc de munca
trei nativi sunt puși sub semnul întrebării în luna martie[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Și leii vor avea parte de un început de primăvară destul de dificil.  Toată munca depusă de-a lungul vieții va zbura pe geam într-o clipită, dar asta din cauză că toate treburile

familiale au acaparat gândurile de la locul de muncă. Cu toate că va trebui să vă orientați spre o altă meserie, gândiți-vă că acesta poate fi un nou început al vieții dumneavoastră. Nu trebuie să transformați totul într-o tragedie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte.

Balanță

Lenea de care dați dovadă de atât de mult timp va pune stăpânire și pe activitățile pe care le aveați de întreprins la locul de muncă. Deși șefii v-au lăsat în pace atâția ani, vin oameni din urmă care își doresc scaunul dumneavoastră. Se pare că în luna martie îl vor obține! Aveți grijă!

zodii care pierd locul de munca in martie
astrele recomandă calm pentru anumiți nativi ai zodiacului[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Nativii vărsător vor avea parte de promovare  în luna martie! Au muncit prea mult anul trecut pentru ca șefii să nu vadă ce oameni de bază pot fi pentru

companie. Încercați să nu vă pierdeți prea mult în muncă și luați-vă și un binemeritat concediu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Unii nativi se vor resemna, având în vedere faptul că vor rămâne fără bani și fără loc de munc, însă nu e motiv de disperare. Destinul le joacă feste, asta pentru a vedea cât de puternici sunt, dar și pentru a le testa răbdarea. 

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop rune februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii pierd totul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies