Horoscopul săptămânal 11 - 17 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie face rost de resurse financiare din orice loc

horoscopul saptamanii 11 - 17 iulie 2022
Horoscopul saptamanii 11 - 17 iulie 2022

Consultă horoscopul săptămânal 11-17 iulie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii își ating obiectivele bine stabilite.

Horoscopul săptămânal 11-17 iulie 2022 oferă câteva descrieri generale.

În săptămâna 11-17 iulie 2022, se regăsește pe data de 13 iulie, Luna Plină în Capricorn. Acesta este motivul pentru care vor exista momente de pragmatism, iar totodată și anumite situații în care se va realiza că este mult mai bine să renunți la tot ce e toxic, decât să tragi fără sens.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Horoscop  săptămânal 11-17 iulie 2022 – Berbec

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Berbec având obiective cu adevărat importante. Aceste obiective erau deja stabilite, însă în această săptămână vei realiza cât de importante sunt, astfel încât îți dorești să le atingi cât mai repede.

În ceea ce privește planul personal, nativii zodiei Berbec au nevoie să fie înțeleși de către partenerul de viață, în special atunci când au momente de blocaj întâmpinate la locul de muncă. Echilibrul este cuvântul cheie în această săptămână, iar nativii Berbec îl găsesc la persoana iubită.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Taur

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Taur cu un scop mai mult decât precis.

Ești determinat să nu renunți la acest scop sub nicio formă, motiv pentru care vei începe să muncești din ce în ce mai mult, însă rezultatele nu vor întârzia să apară.

În ceea ce privește planul personal, nativii zodiei Taur își doresc să petreacă cât mai mult timp cu cei dragi, în special cu familia, pentru că aceștia reprezintă zona lor de confort și de liniște.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Gemeni

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Gemeni cu gândul la planul financiar. Îți dorești să găsești soluții la anumite probleme, astfel încât să ai de câștigat pe plan profesional, dar automat și financiar. De aceea începi să vezi lucrurile mai mult din perspectiva câștigului.

Tot legat de planul profesional se regăsește și o nouă colaborare, planuri pe care le vei face cu alte persoane, în dorința de a găsi puterea necesară pentru a desfășura aceste soluții la care te-ai tot gândit.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Rac

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Rac în deplin control, mai ales în ceea ce privește relațiile. Indiferent de faptul că este vorba despre o relație profesională sau una personală, controlul este de partea nativilor Rac.

Acest control poate însemna faptul că sunt siguri pe puterilor lor, prin urmare se bazează pe propria persoană.

În unele cazuri așa este, însă în altele, tot aceștia sunt cei care au nevoie de anumite persoane în preajma lor.

horoscop zilnic dragoste
Horoscopul saptamanii 11 - 17 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna noiembrie

 

Horoscopul săptămânal 11-17 iulie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Leu

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Leu concentrați pe planul profesional. Îți dorești din ce în ce mai mult să termini cu succes toate sarcinile primite la locul de muncă, motiv pentru care vei munci mai mult decât de obicei. Însă în urma acestei munci depuse, îți dorești să ai parte și de recunoașterea bine-meritată.

În ceea ce privește planul personal, observi anumite schimbări la partenerul de viață, de aceea îți dorești să îți marchezi cumva teritoriul. Vei petrece mai mult timp cu acesta, pentru a-i oferi siguranța de care are nevoie, pentru a continua.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Fecioară

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Fecioară în punctul lor forte. Pentru că îți dorești să iei o pauză de la rutina cea de toate zilele, vei începe să desfășori tot felul de activități care îți vor pune creativitatea la contribuție. Vei căuta lucruri frumoase în tot ceea ce vei face.

Odată cu această pauză de la rutină, vei realiza faptul că îți dorești să ai prietenii aproape, pentru că începi să realizezi cât de importanți sunt în viața ta. Prin urmare, vei pune preț pe prieteni în această săptămână, mai mult ca niciodată.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Balanță

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Balanță în dorința de a se exprima pe toate domeniile, acesta este și motivul pentru care încep să aibă mai multă autoritate. Această autoritate te va face să îți arăți adevăratele cunoștințe, ceea ce te va ajuta să pășești pe o treaptă mai înaltă.

În ceea ce privește planul personal, nativii zodiei Balanță simt că au mai multă nevoie de familie, în această săptămână. Vei petrece mai mult timp cu membrii familiei, desfășurând cât mai multe activități creative, care vă vor apropia mai mult.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Scorpion

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Scorpion pe drum. Vei face drumuri importante, pentru a lămuri anumite situații pe plan profesional. Îți dorești să progresezi cât mai mult cu putință, motiv pentru care vei începe să conștientizezi adevăratele tale puteri pe care le ai în domeniul în care profesezi.

Acest aspect te va face să intri într-o lumină mai bună în fața superiorilor, moment în care vei începe anumite proiecte și colaborări cu persoane cu influență.

horoscop 2022
Horoscopul saptamanii 11 - 17 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce înseamnă ascendent în zodie

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Săgetător

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Săgetător cum culeg roadele muncii depuse. Datorită talentelor creatoare pe care le ai în această săptămână, vei reuși să intri în posesia unui bonus semnificativ, pe plan financiar.

Astfel, așa cum i-ai primit, așa îi vei și cheltui. Îți vei cumpăra ceva frumos ce îți doreai de mai multă vreme, prin urmare, nu vor fi bani irosiți. În plus, îți vei da seama că ai nevoie și de anumit persoane din jurul tău, motiv pentru care vei dori să le faci câte un mic cadou.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Capricorn

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Capricorn pe drumuri. Drumuri care vor duce însă la anumite descoperiri importante, care te vor ajuta să legi asocieri cu persoane la fel de importante. În urma acestor descoperiri, vei afla unele scurtături pentru a ajunge la un scop bine stabilit.

Odată ce îți vei atinge acest scop, superiorii vor observa progresul pe care l-ai făcut, într-un timp foarte scurt. Prin urmare, există șanse mari ca aceștia să îți răsplătească acest progres, ceea ce îți va aduce un plus de imagine.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Vărsător

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Vărsător în căutarea recunoașterii. Ai muncit mai mult decât o puteai face în perioada care tocmai a trecut, de aceea simți nevoia să te odihnești. Cel mai bine ar fi să îți iei un timp, doar pentru persoana ta.

Astfel, vei avea timpul necesar să te pregătești și pentru anumite schimbări care vor avea loc pe plan profesional și personal.

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022 -Zodia Pești

Săptămâna 11-17 iulie 2022, îi surprinde pe nativii zodiei Pești mai bine ca niciodată. În această săptămână, domină planul profesional, pentru că vor apărea investiții tot mai mari în proiectele pe care le ai în desfășurare. De cele mai multe ori, dacă se vor implica mai multe persoane, creativitatea tuturor poate duce la un rezultat mai bun.

Prin urmare, vor avea loc câteva schimbări în echipa principală a proiectului. Se vor aduna mai mulți membrii, însă acesta este un lucru bun, pentru că odată cu ei vor apărea și idei bune.

horoscop kfetele azi
Horoscopul saptamanii 11 - 17 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce zodii își spun adio până la finalul anului

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Zodia care va avea noroc în 2022. Se anunță câștiguri uriașe pentru acești nativi

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies