„I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o! Își dorea foarte mult să se odihnească.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua în care politicianul s-a stins din viață

„I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o! Își dorea foarte mult să se odihnească.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua în care politicianul s-a stins din viață
„I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o! Își dorea foarte mult să se odihnească.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua în care politicianul s-a stins din viață

Doina Vadim Tudor a făcut dezvăluiri dureroase despre ziua în care Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață.

Corneliu Vadim Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți și controversați politicieni români, s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 66 de ani, lăsând în sufletul familiei o durere de nedescris.

În urma lui au rămas soția, Doina Vadim Tudor, și cele două fiice ale sale, Lidia și Eugenia Tudor.

Invitată în cadrul podcastului  „Povești de film”, Doina Vadim Tudor, a făcut declarații dureroase despre decesul soțului său.

Doina Vadim Tudor, detalii cutremurătoare despre ziua în care soțul său s-a stins din viață

Citește și: „Simțeam că trebuie să vorbesc cu el. Răspunsurile veneau în vise.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor s-a dus în fiecare zi la cimitir, timp de un an, după decesul soțului!

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua în care politicianul s-a stins din viață
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „De la un ceas s-au certat. El primise un ceas de la ea și după i-a cerut cadoul înapoi. O cunoștea din tinerețe.” Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor a povestit cum a decurs ziua în care soțul său s-a stins din viață. Potrivit spuselor sale, acesta era extrem de obosit și își petrecuse o noapte în urmă scriind până dimineață.

Astfel, a doua zi, de la prea mult stres și prea multă oboseală, inima sa a cedat.

De la recepție s-a dus la partid și m-au sunat cei de la partid și mi-au spus că este cam  livid la față, cam verde, pământiu. A venit acasă, a mâncat, s-a apucat de scris, a pierdut toată noapte cu cărțile și luni de dimineață, când să se culce, m-a strigat și mi-a spus că nu mai are aer.

El mai avusese cu doi ani în urmă un edem pulmonar, și tot așa s-a manifestat. M-am îmbrăcat repede, și eu și Lidia. Mașina era la poartă, cu bodyguarzi. El singur a chemat salvarea. Până să vină salvarea l-am îmbrăcat și am coborât cu el să mergem în mașină. El s-a oprit în dreptul ușii și el a zis: „Doamne, Iisuse, mamă, astăzi este ultima mea zi, vin la tine!” și-a desfăcut brațele larg și eu i-am zis să coboare scările repede, să se urce în mașină.
L-am urcat în mașină, l-am dus la spital și în camera de resuscitare erau zeci de doctori pe el. ultima imagine a fost când am văzut asistenta cu aparatul de resuscitare. A intrat acolo, l-au sculat în picioare, eu eram pe scaun, în dreptul ușii. L-au dezbrăcat și nu mai aveau ce să facă. L-au resuscitat de 22 de ori. S-a consumat toată rezerva de adrenalină pentru el. Inima era fărâmițată.
L-au conectat la zeci de aparate. Tensiunea era 2
.”, a povestit Doina Vadim Tudor.

Ultimele cuvinte pe care Doina Vadim Tudor i le-a spus soțului său

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, despre ziua în care politicianul s-a stins din viață
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Soția lui Corneliu Vadim Tudor a fost alături de bărbatul iubit până în ultima clipă, transmițându-i acestuia un ultim mesaj, înainte să își dea ultima suflare.

Mi-am luat la revedere. I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o. Își dorea foarte mult să se odihnească. Era tot timpul obosit. Se plângea de oboseală tot timpul. L-am întrebat pe noi cui ne lasă. Am rămas singure, nu avem pe nimeni. I-am spus că dacă asta e dorința lui, să se ducă liniștit. L-am pupat pe mână, pe picioare, până a zis domnul doctor că inima s-a oprit de tot, nu mai are tensiune și nici puls. Așa a plecat, cu mine și cu Lidia alături, până în ultima clipă. Când m-am întors acasă de la spital, mă gândeam ce să fac, încotro să o iau. El a fost viața și sufletul meu, marea mea dragoste. Noi ne-am înțeles foarte bine. În ciuda faptului că el era un om recalcitrant, a fost un soț foarte bun .”, a povestit Doina Vadim Tudor.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Nu am crezut că mi se poate întâmpla așa ceva. Am început să mă demolez.” Cum se simte Gabriel Dorobanțu, după aproape un an de la intervenția suferită la șold?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies