Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare
Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit? Detaliul care ridică semne de întrebare

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează un cupluj de câteva luni, iar iubirea dintre ei este foarte puternică. Cei doi s-au mutat împreună într-un apartament în Timișoara, iar o imagine de pe rețelele de socializare ridică foarte multe semne de întrebare și pare că ar fi vorba despre o logodnă.

Cei doi au postat o fotografie, într-un cadru romantic, iar un detaliu demonstrează că ar fi putut să o ceară în căsătorie pe cea pe care o iubește. Ce i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți!

Iancu Sterp și Denisa Coțolan sunt foarte fericiți împreună, iar iubirea lor este scoasă din povești. Sunt foarte recunoscători că se au unul pe celălalt, iar fiecare moment petrecut împreună este prețuit în totalitate de tinerii îndrăgostiți.

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Denisa Coțolan lui Iancu Sterp de ziua lui de naștere. Tânărul a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au logodit?

În urmă cu o lună, Geta Sterp s-a așezat la casa ei, iar Iancu este singurul dintre cei patru frați care nu este căsătorit încă.

După mai multe discuții cu mama Geta, care au avut loc în noaptea nunții fiicei ei, legate de o posibilă nuntă cu Denisa, un detaliu l-a dat de gol, după ce au postat o fotografie în mediul online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Într-o fotografie postată de cei doi pe rețelele de socializare, aceștia apar într-un cadru romantic, foarte apropiați, iar Denisa ținea în mână un trandafir și pe deget are un inel, pe care nu îl avea înainte să posteze imaginea respectivă.

Momentan, Iancu Sterp nu a vorbit despre o posibilă logodnă, cu toate că fanii, dar și cei apropiați lui, ar fi în culmea fericirii la aflarea unei asemenea vești.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp și iubita lui, apariție spectaculoasă la un eveniment. Ce ținută elegantă a ales să poarte Denisa

Denisa Coțolan, mesajul postat special pentru Iancu, de ziua lui de naștere

În urmă cu câteva zile, Iancu Sterp a împlinit vârsta de 24 de ani, iar Denisa i-a pregătit o surpriză frumoasă, iar mesajul de pe rețelele de socializare a fost nelipsit. Alături de o declarație de dragoste, de-a dreptul emoționantă, ea a postat o fotografie cu ei doi din perioada liceului.

„La mulți ani fericiți și sănătoși, scumpul meu! Ești totul pentru mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine !♥️ Te iubesc din tot sufletul! ♾2022~2015”, a

postat Denisa Coțolan pe Instagram.

"De mult nu am văzut 2 oameni care sa se potrivească atât de bine. ❤️ Sunteți 2 frumoși 🤗 Sa fiți fericiți 🥰 Va pup! 😘" a comentat un utilizator de Instagram. 

Citeste si: Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies