Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023

Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023
Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Balanței.

Citește horoscopul 2023 al zodiei tale pentru a vedea ce te așteaptă anul acesta sau consultă profilul de personalitate al Balanței. Pentru a citi previziunile lunare pentru un alt semn zodiacal, vezi horoscopul complet al lunii martie 2023.

Bine ai venit în luna martie, Balanță. Ești semnul relațiilor, iar luna trecută te-ai văzut fericită în parteneriate, datorită binecuvântărilor primite de la planeta ta guvernatoare, Venus, zeița iubirii.

Dar ești mai mult decât semnul relațiilor; te ocupi și de justiție și echilibru. Acestea sunt esențiale pentru orice relație sănătoasă, dar cea mai importantă este cea cu tine însuți. Acordă-ți o pauză când marți, 7 martie, aduce o lună plină în Fecioară și în a 12-a ta Casă a inconștientului. Rămâneți în casă în această perioadă. După cum probabil știi până acum, lunile pline pot duce uneori la drame, iar tu vrei să menții pacea parteneriatelor tale, romantice, platonice și profesionale.
S-ar putea oricum să te simți visător și letargic în timpul începutului de martie, deoarece este încă sezonul amețit al Peștilor. Ai permisiunea astrologului tău să rămâi în casă dacă ai nevoie de o carte de vizită pentru a scăpa de petrecere.

Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023
Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

La ce sa te astepti, Balanta

Marți, 7 martie, este o zi destul de masivă pentru vedete. Pe lângă Luna plină în Fecioară, Saturn, "făcătorul de sarcini" al zodiacului, intră în Pești și în a 6-a ta Casă a Sănătății, după ce a staționat în Vărsător timp de trei

ani. Va rămâne în Pești până în februarie 2026. În această perioadă, îți avansezi în ritualurile tale de wellness, fie că găsești în sfârșit programul de somn adecvat, fie că înveți despre injectabile sau îți găsești tunsoarea perfectă.

Dar vă citiți horoscopul pentru a învăța despre bani și întâlniri. Deși niciun astrolog nu poate face promisiuni financiare, astrele indică o noapte de pasiune prin exprimarea unui joc de rol sexual sau prin conectarea cu senzualitatea prin masaj, băi sau alte forme de lux atunci când planeta ta guvernatoare, Venus, intră în Taur și în Casa a 8-a a

sexului, a morții și a transformării, joi, 16 martie. Așadar, dacă vrei să te joci în pat, dar ai nevoie de ajutor pentru a-ți da seama de unde să începi, consultă lista noastră de fantezii comune.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dar, rareori se poate experimenta bucuria pasiunii fără a fi nevoie să te deschizi emoțional, Balanță.

Înveți această lecție atunci când planeta comunicării Mercur intră în Berbec și în a 7-a ta Casă a parteneriatului, sâmbătă, 18 martie. Chiar și în calitate de semn al relațiilor, poți fi nestatornic și greu de fixat, deoarece ești un semn de aer. Acest tranzit te vede în sfârșit purtând aceste conversații. Pentru unele Balanțe, avansezi într-o relație actuală, iar pentru altele, chiar și ca semn al relațiilor, îți dai seama că a fi singur este ceea ce este mai bine pentru tine în acest moment.

Sezonul Berbecului începe luni, 20 martie. Acesta este, de asemenea, echinocțiul de primăvară, o sărbătoare a vieții, a fertilității și a abundenței. Chiar dacă a avea copii este ultimul lucru la care te gândești, aceasta este o perioadă de creștere și romantism pentru tine, chiar dacă este puțin provocatoare uneori. Marți, 21 martie, aduce o lună nouă, reprezentând cicluri noi în a 7-a ta Casă a Parteneriatului Berbec.

Începi un nou ciclu într-o relație, dar pentru a face acest lucru, trebuie să renunți la ceva.

Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023
Iată previziunile din horoscopul Balanței pentru luna martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

După toate astea, de ce să nu închei luna simțindu-te puțin mai faimos?

Poate că cel mai important moment al lunii martie vine atunci când Pluton intră în Vărsător și în a 5-a ta Casă a plăcerii, joi, 23 martie. Aceasta este o schimbare de generație; în timp ce Pluton va sări pentru scurt timp între Vărsător și Capricorn, el va fi în principal în Vărsător până în 2044. Cu a 5-a Casă a Plăcerii aprinsă, sentimentul de bine va fi o temă majoră în viața ta pentru următoarele două decenii. Încearcă să fii atent și să practici să te bucuri de momentul prezent, astfel încât să observi toate aceste activități plăcute, nu doar cele din dormitor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cele din urmă, luna se încheie cu Marte intrând în Rac și în Casa a 10-a a statutului tău social, sâmbătă, 25 martie. După toate acestea, de ce să nu închei luna simțindu-te puțin mai faimos? Bucură-te, Balanță, și ne vedem luna viitoare.

Citește și: Horoscopul Berbecului pentru luna martie 2023

Citește și: Previziunile horoscopului tău din martie 2023 pentru Fecioară



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies