Imagini revoltătoare! Cenușa Alexandrei Măceșanu a fost călcată în picioare

Imagini revoltătoare! Cenușa Alexandrei Măceșanu a fost călcată în picioare
Imagini revoltătoare! Cenușa Alexandrei Măceșanu a fost călcată în picioare

Ce au făcut anchetatorii când au intrat în curtea groazei.

La trei luni de la vestea îngrozitoare că o adolescentă de 15 ani a fost răpită în drumul spre casă, ies la iveală detalii teribile despre crimele din Caracal și despre ce au făcut anchetatorii imediat după ce au aflat de caz.

Pe 26 iulie, zeci de poliţişti şi jandarmi însoţiţi de trei procurori, doi de la Caracal şi unul de la DIICOT Craiova, au intrat în curtea celui suspectat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, adolescenta în vârstă de 15 ani care sunase la 112 pentru a spune că a fost răpită și violată.

Citeste si: Ce i-ar fi zis Gheorghe Dincă soției sale în momentul perchezițiilor: „Toți copiii...”

Citeste si: Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească: „Dacă se apropie un preot de el, e nenorocire”

Citeste si: Sora lui Gheorghe Dincă, adevăruri șocante despre familia sa: „Oase de oameni...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deşi au conştientizat din prima clipă că au de-a face cu un caz ce va intra în analele Poliţiei Române, anchetatorii efectiv şi-au bătut joc de probele găsite la faţa locului, iar imaginile filmate din ziua perchezițiilor i-au revoltat pe cei care le-au văzut.

În nici două ore, anchetatorii păreau să ştie tot despre cazul care încă ține prima pagină a ziarelor.

„Mai multe fete au fost arse într-un butoi. Autorul este un mecanic auto de 66 ani din Caracal ”, au fost primele informaţii primite „pe surse” de către ziarişti. La câteva ore după aceea, în spaţiul public au început să apară fotografii cu autorul presupuselor crime, dar și filmulețe din casa și din curtea groazei.

Deși Dincă nu recunoscuse încă nimic și spusese că obișnuia să ardă lucruri din curte, polițiștii au filmat și zona unde a fost găsit butoiul cu fragmentele osoase.

După ce au cernut cenușa și au pus deoprate bijuteriile, fragmentele osoase și câteva zeci de capse de blugi, anchetatorii pur și simplu au călcat în picioare cenușa victimelor lui Gheorghe Dincă.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească: „Dacă se apropie un preot de el, e nenorocire”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies