“Îmi cam bate inima.” Alina Eremia, apariție cu burtica la vedere în mediul online

“Îmi cam bate inima.” Alina Eremia, apariție cu burtica la vedere în mediul online
“Îmi cam bate inima.” Alina Eremia, apariție cu burtica la vedere în mediul online

Alina Eremia le-a produs palpitații fanilor ei, din cauza ultimei fotografii postate pe rețelele de socializare.

Artista și-a surprins fanii, în adevăratul sens al cuvântului, cu ultima apariție din mediul online. Alina Eremia a dorit să facă un anunț despre un nou proiect pe care urmează să îl aibă, însă a reușit să le dea palpitații admiratorilor.

Alina Eremia, fotografie controversată în mediul online

Alina Eremia se numără, fără doar și poate, printre cele mai iubite și ascultate artiste de la noi din țară.

În ultimul timp, vedeta s-a bucurat de un adevărat succes pe plan profesional, iar lucrurile par că nu se opresc aici. În urmă cu puțin timp, cântăreața a dat o veste pe rețelele de socializare cu privire la un nou proiect muzical, care urmează să apară zilele următoare. Cu toate astea, aceasta nu a dorit să facă anunțul într-un mod obișnuit, ci a avut o idee de-a dreptul inedită.

Citește și: Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut: „Mă umpleam de bube”

Alina Eremia, apariție cu burtica la vedere în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Sunteți un om mic. Vergeturile nu se rezolvă la sală”. Iulia Albu și Carmen Tănase, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alina Eremia a modificat într-un program de editare o poză cu ea având burtică de graviduță, iar acest lucru a reușit să inducă în eroare toți fanii, până în momentul în care au înțeles, de fapt, mesajul din spate: "O lansez vineri. Iese în două zile", a scris Alina Eremia în dreptul fotografiilor publicate pe contul personal de Instagram.

Fotografia publicată de Alina Eremia a devenit virală pe internet, iar admiratorii au recunoscut că s-au lăsat păcăliți, la început: "Wow, o să avem un nepoțel cu cântecel!", "Ce bine ți-ar sta

însărcinată!", "M-am speriat puțin, de ce să vă mint!", "Sincer, îmi cam bate inima", "Mamă, îmi bate inima", "Eu credeam că ești însărcinată", "Ce m-am speriat când am văzut poza!", "M-a luat naiba cu palpitații până am citit!", au fost doar câteva dintre reacțiile internauților, publicate în secțiunea de comentarii.

Citește și: “De ce să ne ascundem?” Rezultatul testelor de paternitate ale lui George Restivan, realizate în America

Alina Eremia, apariție cu burtica la vedere în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. ” Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt într-un scandal de proporții

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Așa asumat, la vedere!” Rezultatul testelor de paternitate ale lui George Restivan, realizate în America

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies